Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot tudtuk ajánlani?

Milyen sportot tudtuk ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már régóta szeretnék sportolni, de még nem akadtam rá a megfelelő sportra. Vízi sportokat inkább ne, utálom a vizet, valamin a kosarat, más sport persze szóba jöhet. Nem versenyszerűen, inkább hobbyszerűen, egyébként lány vagyok, 14 éves.
2009. jan. 16. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nha igen nekem is ez a problémám énis 14 /L vagyok. Szerintem járj valam fitnessre,aerobik,tánc,tenisz. Vagy ha inkább csapatjátékos tipus vagy akkor szerintem a röplabda tök jó.(Én fitnessre járok jelenleg _____végre vmi amit szeretek is)
2009. jan. 16. 18:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, te hova jársz?^:D
2009. jan. 16. 19:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is a röpire gondoltam. és még tudok neked egy remek sportot ajánlani: a floorballt.

ez tul.képp a jégkorong megfelelője, csak teremben űzik. én gimiben játszottam ezt rendszeresen, nagyon jó csapatjáték, és szórakoztató is. imádtam csinálni, pedig nem vagyok egy hű de nagy sportember.

nézz utána google-n.

2009. jan. 16. 19:16
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát...mindkettőtöknek köszi. A floorballt ismerem, egyik tesiórán játszottuk, hát..^^

Most a jógán gondolkodok, vagy valami fitness dolog is jól jönne.

Azért még várom az ötleteket.:D

Mégegyszer köszi.

2009. jan. 16. 19:32
 5/14 anonim válasza:
100%
Küzdősport? Esetleg Ju-jitsu ?
2009. jan. 16. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan sport aminek az a neve h Kangoo Jump. Ezt egy olyan cipővel csinálják, amivel ugrálni lehet. Nagyon szórakoztató. [link]

A képen látható cipővel csinálják. Még kán-kánozni is lehet vele és nagyon jól megmozgat. ÉN csak egy ingyenes órán voltam, de imádtam, sajnos nem járhattam rendszeresen, mert a tanár kirúgták. Az ára elég borsos... Ráadásul használt cipőkkel kell csinálni. Az egyéni nagyon drága, még szervizbe is kell vinni.

A másik szerintem is az aerobik. Iszonyúan jó, ez is megmozgat.

2009. jan. 16. 20:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 13.5 vagyok , lány.Már régóta kézilabdázom.Nagyon jó sport , én imádom .De csak akkor ajánlom ha birod a nagy eséseket és a strapát , mert ez elég strapás és rengeteget lehet esni , akár akkorát is tudsz esni hogy eltöröd a kezed.Szóval tényleg csak akkor ajánlom ha "erős csontú" vagy.
2009. jan. 16. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:

röplabda

kézilabda

tenisz

:D nekem ezek a legszimpatikusabbak :)

2009. jan. 16. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Bicajozas, gorkorcsolya, tanc, futas, foci :D
2009. jan. 16. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Én múlt év végén kezdtem el tenisz helyett squasholni. Nem lehet elmondani, mennyire jó sport és játék egyben. Iszonyatosan megmozgat és nagyon erős vagyok tőle. Igazi izzadós, rohangálós vidám játék. Mi nem tartjuk be a szabályokat, csak ütünk-vágunk, és nagyon élvezzük.:)
2009. jan. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!