Milyen sportot tudtuk ajánlani?
Igen én is a röpire gondoltam. és még tudok neked egy remek sportot ajánlani: a floorballt.
ez tul.képp a jégkorong megfelelője, csak teremben űzik. én gimiben játszottam ezt rendszeresen, nagyon jó csapatjáték, és szórakoztató is. imádtam csinálni, pedig nem vagyok egy hű de nagy sportember.
nézz utána google-n.
Hát...mindkettőtöknek köszi. A floorballt ismerem, egyik tesiórán játszottuk, hát..^^
Most a jógán gondolkodok, vagy valami fitness dolog is jól jönne.
Azért még várom az ötleteket.:D
Mégegyszer köszi.
Van egy olyan sport aminek az a neve h Kangoo Jump. Ezt egy olyan cipővel csinálják, amivel ugrálni lehet. Nagyon szórakoztató. [link]
A képen látható cipővel csinálják. Még kán-kánozni is lehet vele és nagyon jól megmozgat. ÉN csak egy ingyenes órán voltam, de imádtam, sajnos nem járhattam rendszeresen, mert a tanár kirúgták. Az ára elég borsos... Ráadásul használt cipőkkel kell csinálni. Az egyéni nagyon drága, még szervizbe is kell vinni.
A másik szerintem is az aerobik. Iszonyúan jó, ez is megmozgat.
röplabda
kézilabda
tenisz
:D nekem ezek a legszimpatikusabbak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!