14 éves vagyok és valamit szeretnék sportolni. Kifejezetten semmi sem megy jól. Milyen sportot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
178 cm és 60 kg vagyok és fiú.2010. nov. 2. 20:53
1/12 A kérdező kommentje:
Úszás és a labda játékok nem jöhetnek szóba. Kajakozás az érdekelne de úszás nélkül nem lehet sajna. Küzdő sportok nem érdekelnek nem vagy ellég agresszív hozzá.
2010. nov. 2. 21:26
2/12 anonim válasza:
nem tudsz úszni vagy mi?meny el szépen kajakozni,vagy evezni hamár a labdajáték nem jöhet szóba...
3/12 A kérdező kommentje:
A kajakok néztem de oda valami úszói bizonyítvány kell.
2010. nov. 2. 21:35
5/12 A kérdező kommentje:
És valami olyan amitől az izomos leszelk iylen lenne a kajak csak az már kilőve.
2010. nov. 2. 23:26
6/12 anonim válasza:
14 évesen az 1 elég jó magasság ... Mehetnél kosarazni ... Amúgy meg mindenkinek van valami sport amiből jó , mert vna hozzá érzéke vagy adottságai , ami meg nincs meg azt majd megtanítják ... Kajakozáshoz úszóbizonyítvány kell... jujj bazz akkor mi legyen ... ha érdekel akkor szerezz 1 olyan szart azt örüjjé ...
8/12 anonim válasza:
Énnekem se megy semmi igazán jól és én futsal kapus vagyok:)
14/F 173 cm 56 kg
9/12 anonim válasza:
kajakozok.:D es annyi az a bizonyitvany hogy uszol 4 hosszat ahogy akarod es megvan. ebbe mi a nehez? mindenki megcsinalta nalunk is. azok is akik azelott alig usztak. en 3 evig vizilabdaztam , amit utaltam de igy az a 4 hossz megvolt amig a tobbieknek 2:D
10/12 anonim válasza:
Ha nem érdekel a küzdősport, akkor a tánc végülis hasonló. Én mondjuk a Capoeirát ajánlanám, habár eléggé küdősport b*zi vagyok, de ez tánc is, meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!