Milyen szobabiciklit vegyek?
Elég tanácstalan vagyok, mert rengeteg van. Szeretnék egy komolyabbat venni, de nem a legdrágábbat. Sajnos a mostanival befürödtem, még csak másfél éves, de nagyon gyenge, nincs ellenállása, nyikorog, stb. Ezért szeretném lecserélni, de nem tudom, hogy mi számít jónak. Úgy 60-70ezret szánnék rá, ezért is fontos, hogy jól válasszak. Előre is köszönöm a tanácsokat!
Amiket eddig néztem:
Sajnos ahogy olvasgattam, mindenhol 5-6kg a lendkerék súlya. Az elsőnél 7kg, az önsúly 32kg. Illetve 5 év garancia van rá, ezért is szimpatikus. Sajnos netről kell rendelnem, mert elhozni nem tudom. Meg hiába megyek oda, nem értek hozzá. :( De ezen látszik, hogy masszívabb. (Aztán kiderül, hogy mégse. :D )
Várom még az ötleteket! :)
Nekem ilyen van.
Az ára változó,de meg tudod nézni az ár összehasonlítóban.Én kb 80ért vettem.Teljesen néma,nem nyikorog,stabil,az ellen állasa meg komoly,8as fokozatban csak lassan és állva bírom tekerni.
Nekem amúgy ilyen van:
Azért döntöttem mellette mert, jó vastag anyagból van így nem törik el alattam (70kgsan tört már ketté másik) és mert nem volt rá 80 ropim. 8 fokozatú sajnos kinőttem, 8-as fokozaton simán tekerek de nincs pénzem másikra :P
Nekem meg ilyenem van,és az a gond vele mint a tiéddel,hogy nincs ellenállása és nyikorog,csörög,csattog!:(
Nagyon olcsó volt,de olyan is.(Szalagfékes elavult modell.)
Na ilyet ne vegyen senki> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!