A testépítők miért olyan alacsonyak? és mivel érik el azt h olyan alacsonyak maradnak?
hát vágod azért mert két méterrel ge.ci nehéz kigyúrnod magad. egy alacsony felszed 10 kiló izmot és full ki van gyúrva. én a 2 méteremmel felszedek 10 kilót és lóf@sz sem látszik belőle h híztam volna...
ez a titok nyitja.
Jah értem
Az mennyire igaz h ha vki komolyan rendszeresen gyúr az megállhat könnyedén a növekedésben?
hát az átlag 175 magas, pl. Jay Cutler, de áz már átlagos magasság, Coleman pedig 180 legalább! Egyébként előfordul ha valaki nagyon hamar kezd gyúrni még bő 15-16 éves kora elött alacsonyabb marad mert jobban arra fektet a szervezett hogy masszívra mintsem hogy hosszúra épitse a csontozatot! Egyébként meg azért sok a profi között a 175 mert viszonylag ritkább hogy egy magasnak szép legyen az izomzata, mert nyúlik ám az a csont de arra már nem marad elég kakaó hogy az izomzat is és inkább a szallagok lesznek hosszabbak! Ez a magasabb ösztrogén-tesztoszteron aránynak is betudható! Persze vannak olyan szerencsés alkatok mint pl. annó a híres Swarci akinek a csontozata és az izomzata is hosszú volt! De ez relatívan ritka! Egyébként a magasabbaknak relatívan alacsonyabb is a tesztoszteron szintjük, gyakran nem annyival több mint amennyivel magasabbak és ugyanezt és ugyanazért a vállszéleségükön is látni hogy ha széles is meg jó alkata van, azért arányban egy átlagosabb magaságu férfinek általában szélesebb a válla! Egyébként a világ legerősebb emberei között sem fogsz látni ahogy 175nél alacsonyabbat úgy 190-nél magasat sem nagyon, oké persze előfordulhat, de volt egy 2 méter feletti srác aki meg is halt infarktusban, ugyanúgy mint az a magyar kajakozó, ő is nagyon nagyon magas volt! 2 métert súrolva vagy afölött azért vigyázni kell! Hiába szépnek tartják ha valaki ilyen magas, többnyire nem egészséges a vérnyomási problémáktól az izületi gondokon át elég sok minden jelentkezhet ahogy a rövidebb életkor is! Mi generációk óta 175 magasabb vagyunk, mármint apám, nagyapám, dédnagyapám, mindenki 110-es átlag életkort ért el, apám 78, nem szemi gyógyszert, még viagrát sem, a koleszterinje egy 20 évesé pedig mindent megzabál és 70 éves koráig volt kockás hasa és kb. 45-ös karja papirvékony bőrrel!
Annó amikor elkezdtem 20 évesen gyúrni a 29-es karom 4 hónap alatt lett 37-es!!!
Egyébként a középkoron és a mostani korunk kívül a férfiak magassága átlagosan mindig is 170 és 175 között volt, 15.000 évvel ezelött is európában, 7.000 évvel ezelőtt is mezopotámiában, 2.000 éve görögben, és 200 éve is Magyarországon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!