Van Budán alkalmas környék Freerun-hoz?
A Várban több helyen is találsz. Általában a Hadtörténeti múzeumnál, ahol az a régi templomrom van, ott szoktam látni emberkéket. Meg a Bécsi kapunál, meg a Dísz térnél. Esetleg a Gellért hegyen próbálkozhatsz még. Meg ugyan ez nem Buda, de a Margitszigeten is szoktam látni emberkéket a kolostor romjainál.:) De ezeken a helyeken azért megfordul pár ember, szóval nem annyira elhagyatottak.
Hát, nem tudom mennyit tudtam segíteni, de remélem legalább valamicskét.:)
Igen, pont ilyen helyszínekre voltam kíváncsi, és örülök, hogy bátorkodtál a Margit-szigetet is mondani annak ellenére, hogy Pesten van, mert az is igen jó helyszínnek tűnik. Szóval igen, nagyon is tudtál segíteni, nagyon szépen köszönöm! :)
Az, hogy nem annyira elhagyatottak nem baj, engem nem érdekel különösebben a közönség, sokkal inkább azért kérdeztem így, hogy én ne zavarjak másokat.
Még egyszer köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!