Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc sportotok,...

Melyik a kedvenc sportotok, mit sportoltok a legszívesebben és miért?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nos én úszok mikor csak tudok. Imádom a vizet, imádok úszni.

Bár nem hiszek az ilyen dolgokban, de a horoszkópom is vízi, halak vagyok, és volt egy felmérés féleség, (föld, nap, szél és víz közül) ott is a víz jött ki nekem.

IMÁDOM :X:X

2009. jan. 15. 18:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

18:58-as vagyok:

Juj csak most látom a válaszok közt: lovaglás. Jajj azt is imádom. Már maga a ló kedvenc állataim közé tartozik, s lovaglás jujjj annál jobb nincs is, az úszással egy rangban vannak :D

2009. jan. 15. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
96%

Lovaglás: magával ragadó.

Úszás: egy idő után el lehet érni egy olyan állapotot, amikor az ember egyfajta katarzisba esik, és a víz olyan...olyan jó lesz minden.

Sííí: imádok havat hányni :D

2009. jan. 15. 19:54
 14/25 anonim ***** válasza:
96%

Én jégkorongozok :) és ezt már nemistudom hogy hol olvastam, hogy miért ez a legjobb sport a világon:

" - megtanul becsületesen és tisztán küzdeni

(nem feldobni magát, mint pl a fociban)

- önuralma lesz, mert befogja a száját és nem veszekedik a bíróval

- tiszteletet tanul, mert a kapus mindenek felett és ha lesérül egy ellenfél, akkor üti a jeget

- önzetlen, mert a gólpassz legalább akkora érdem, mint egy gól

És sorolhatnám tovább pl koncentráció, reakció idő, erőnlét, kitartás, keménység. Mindenki hozzá adja a csapathoz a magával hozott képességeket. "

2009. jan. 16. 13:18
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

CROSSFIT a legjobb! Aki nem ismeri járjon utánna! :D

Személyre szabható, remek állóképesség, erő, gyorsaság, robanékonyság és még sorolhatnám, hogy miért is jó. :D

ARE YOU FIT?

2009. jan. 16. 14:46
 16/25 anonim válasza:
95%

Síelés: mert imádom a havat, a tájat, és azt h egyszerre nyugodt, hagy gondolkodni, de fel is tud pörgetni, ha kicsit megeresztem a lécet. Nem kell hozzá nagy sportembernek lenni, h a jók között legyél, szóval az egódnak is jót tesz.

Kézilabda: teljesen átmozgat, levezeti a feszültséget meg a fölös energiát. Igazából időnként jól is esik egy ki "bunyó"

2009. jan. 19. 16:54
 17/25 anonim válasza:
94%

Szia, én lovagolok. Ez az egyetlen sport, amit egy állat segítségével űzhetsz; mehetsz gyönyörű tájakra tereplovagolni és csak érzed, hogy repülsz :) Megnyugtató érzés az is, ha csak ülsz a legelőn a kedvenc lovad mellett :)

Erősíti a vádlit, külső-belső combizmokat, hátizmokat a nyakig, ha kicsit segédkezel, akkor a karizmokat is. Persze kezdetekkor olyan izomlázad is lehet, hogy menni alig tudsz, de majd elmúlik. Ha megfelelő helyet választasz, az eséstől sem kell félni.

2009. jan. 22. 08:07
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
vivas!! levezeti a feszultseget. jo reflexeid lesznek. fitten tart, eros es raanyosan fejlett izomzatod lesz. kitartas is kell, de taktika is ugyanannyira.
2009. jan. 22. 20:23
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
sieles. szep taj, jo tarsasag. forralt bor utana. kifaraszt. es mert elvezem!! :)
2009. jan. 22. 20:24
 20/25 Evelynn válasza:
93%

KOSÁRLABDA!!!

Mint már vki írta, ez a legnagyszerűbb sport!!

Olyan jó érzés, mikor száguldasz a pályán passz, vissza, újra passz és kosáááááááár!!! na jó 1 kicsit beleéltem magam... XD

Am 7 évig csináltam, de sajnos abba kellett hagynom, mert a másik sulimban nem volt rá lehetőség... :(

Am a kosár után az aerobik vezet. Ha jól csinálod rengeteget formál! Már haladó szinten vok.

Na páá

18/L

2009. nov. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!