Melyik a kedvenc sportotok, mit sportoltok a legszívesebben és miért?
Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:55
1/25 anonim válasza:
modern tánc, balett és fitness így együtt. és hogy miért? mert 6 éves korom óta csinálom (most 14 vagyok) és imádom minden részét. a csapatot, az edzőket, a légkört.
2/25 anonim válasza:
Foci, foci, FOCI! Erre pedig magyarázatot nem lehet adni.
3/25 anonim válasza:
Biciklizni.Azt ne kérdezd,miért,egyszerűen szeretem.
4/25 anonim válasza:
Én evezek már 16. éve. Nyáron végig jó levegőn, vizen vagyok és eszméltelenül lebarnulok. Télen a termeben evezünk tanmedencében. Annak is megvan a hangulata. Imádom a csapatomat, az edzőmet és imádom ezt a sportot.
5/25 anonim válasza:
Én lovagolok.Hogy miért szeretem a lovakat szeretek velük foglalkozni és élvezem hogy a legelőn vágtázhatok a lovamon :) tervbe vettem hogy leteszem majd a rajtengedélyt díjugratásból egy pár év mulva.
6/25 anonim válasza:
Szia!Nekem a kosárlabda és a futás minden mennyiségben:):)És miért??Hát imádom mindkettőt és ha nemcsinálhatnám nemérezném magam jol. 17/L
7/25 anonim válasza:
Kosárlabda. Mert ez a legszebb sport a világon!
Testépítés. Mert egészséges életre nevel, megtanít önállónak lenni és beosztani az időmet. És nem utolsó sorban megóv attól, hogy úgy nézek ki, mint Győzike! :D
8/25 anonim válasza:
BRINGA a versenyek hangulata miatt,és remek érzés "legyőzni a hegyet" és oda is eljutok ahová amugy soha nem mennékfel gyalog vagy kocsival.
9/25 anonim válasza:
bmx - szuper érzés repkedni :D
kori- korláton csúszni a legjobb -- extrém sport 4 ever xD
nem tudom sportnak számit -e a shuffle és tecktonik
10/25 anonim válasza:
Testépítés. Megtanít egészségesen élni, rendszerességre nevel, az tűréshatáraimat feszegetem minden edzésen, levezeti a stresszt, erős vagyok és jól nézek ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!