Budapesti MMA edzés lehetőségekről mondanátok valamit?
Köszönöm mindenkinek aki hasznos választ irt,
a felesleges kommentelőknek,chatelőknek, és a cyber-szájhősöknek pedig üzenem hogy tanuljanak egy kis szövegértést és olvassák el újra amit irtam nekik.
Nemérdekelnek, ez egy kérdezz felelek oldal, kérdezek és felelnek arra amit kérdezek, mert MÁSRA NEM VAGYOK KIVÁNCSI, és nem reagálok rá. Föntebb felsorolt egyénekkel meg végképp felesleges vitázni, kár hogy ők ezt nemértik.
Remélem idővel megtanulják, és "fejlődnek".
Mégegyszer köszönöm a hasznos válaszokat.
az ilyen hülye gyerekekkel ne törödj :D mert ők nem mernek menni van mma edzés ahol külön boxot kick boxot meg föld harcot oktatnak mindenféle karfeszitéseken át giotinig mindent
Dobos Ferenc a mester
Edzések helye: Szent Imre Gimnázium földszinti konditerme
Cím: Bp. XI.ker Villányi út 27. (Móricz Zsimond körtértől 5 percre)
Itt egybe megtudod tanulni az alapokat utána meg sztem vmi pitbull teambe vagy vhová érdemes elmenni ha versenyezni is akarsz csoki
MMA edzések Budapesten a Petúr u. 22-ben, 20.00-től, hétfőn és szerdán. 6 ezer
bővebb infó, képek, videók a facebookon:
Totalfight team
telefon: +36-70-364-00-89
Tessék ....................................................................................................................................................................................
Adok neked pár pontot, használd őket egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!