Hogyan vegyem rá magam a felülésre? (többlent)
Sziasztok!.Lány vagyok és szép "kockás" (nemtúlzottan.)hasat szeretnék."egész " vékony vagyook ,de a hasammal nemvagyok megelégedve! arra gondoltam hogy ha mondjuk napontta 100 felülés 1 évig meglátszana?vagyis ugyértem,hogy változna?kockásabb lenne?a baj hogy eléggé lusta vagyok ésnemtudm hogy vegyem magam rá hogy igen gyerünk csinálaajm..:/
amugy meg a fő kérdés..van aki csinálja ezt?neki mennyi iddő mulva látszott az eredmény?és mien sűrűn csinálta és mennyit?(:
16/L
4 hónap; 2 naponta 16 perc(=150 hasizom gyakorlat)
16/f
áh ez jó.:D
és bevállt?szép hasad van?^^
de persze nem csak ezt csináltam, volt egy edzéstervem
de mindenféleképpen eredményes volt :D
0-ból 5kocka (tudom.., miért pont 5... :D)
A kockás has kizárólag diétával érhető el(esetleg genetikailag olyan vagy akkor alapból esetleg kevesebb a pocidon a zsír) ,hiába csinálsz 5000 felülést naponta ha magas a szénhidrát beviteled mindenütt lesz egy pici zsír.
de "(dunába kéne lőni azt a parasztot aki kitalálta), hogy a felüléstől kockás lesz a hasad. először is: kockás hasad a diétától lesz," by bunny
szóval edz normálisan mindent és figyelj az étkezésre 16 éves vagy és fejlődő szervezet .......sportolj és táplálkozz normálisan
azt se tudod mit akarsz, lusta, és ostoba is vagy.
Biztos sikerül a kockahas...
Tornatanárod nincs, akit megkérdezz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!