Szavazás: natúr, szépen kidolgozott test, vagy különféle szerekkel felfújt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 18:52
11/20 A kérdező kommentje:
*v
2010. nov. 20. 19:24
12/20 bazsa83 válasza:
Nyiltan lehülyézel!Amikor én tényeket közlök ti meg felfújt izmokrol pofáztok mikor azt se tudjátok mit beszéltek össze!Nem vagy gyenge!Felöllem megatlálhatsz engem is magasrol sz@rok a fejedre!Én csak annyit mondtam,hogy ne keverjük a szezont a fazonnal!Erre már balhézni akarsz!Kettönk közül ki a hülye???
13/20 anonim válasza:
válaszolni csak kérdésre lehet.Azt mondtad végszót írtál.VÉGszó
14/20 anonim válasza:
ma 19:30
Nem neked írta.A kérdező meg a másik kérdésnél a kettes számú elítélt követelte az én címemet.Itt arra utalt a srác.Nem ellened irányult
15/20 bazsa83 válasza:
Ja akkor én kérek elnézést!!De attol még nincs igaza!
16/20 A kérdező kommentje:
levajazva? nem szeretek senkivel sem összeveszni. minden jót Nektek!
2010. nov. 20. 19:39
18/20 A kérdező kommentje:
ezt most magyarázd meg kérlek. te nem úgy érzed, hogy unalmas a veszekedés, és jobb emberi-baráti viszonyban maradni, még ha nem is ismerjük egymást...?
2010. nov. 20. 19:43
19/20 anonim válasza:
Figyelj én ilyen dolgokon nem stresszelek.Egyszerűen nem érdekel.Ez nem jelenti azt hogy mindig ellenségesen fogok hozzád viszonyulni.Abban az adott kérdésben ilyen voltam.Egy másikban meg olyan leszek.
20/20 anonim válasza:
szerintem kb arra gondolhatott h szálkás test,vagy leszálkásítás előtt álló. de ha mégsem akkor nem tudom. Bazsa, milyen koxot toltál ha megkérdezhetem? És ez mennyit dobott normális kaja mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!