Hogyan szedjem a fehérje port? Edzés előtt, után. Vagy napközben?
Uhh végigolvastam.
Ember, ha megeszel 10 deka csirkét, vagy 10 deka túrót, akkor leáll a májad, és megdöglesz? Mert kvára nem... Kíváncsi vagyok, hogy te mennyire élsz egészségesen, mivel többnyire a testépítők táplálkoznak a legnormálisabban. És pl diétázni is jobban tudnak, mint az elhízott dietetikusok.
Ugyanis az izom egyik fő alkotóeleme a fehérje, amit bármily különös fehérje bevitelével tudod fenntartani, fejleszteni az izomzatod.
És mennyire jobbak voltak az évszázad elején a kövér szőrös erőemelők, mivel ők minden sz@rból vitték be a fehérjét, látszott is rajtuk.
Ha ezt nem fogod fel, akkor ott régen baj van.
És 10700-at osszál már le 160-nal, kemény 66,875 forint, ha ebből kihozol 10 deka csirkemellet, megsütöd, akkor kib@szottul respect... Ha nem, akkor edz úgy, ahogy akarsz, kajálj amit akarsz, tőlem zsíros sz@rral is tömheted magad, de ne mondj már minden érdeklődőnek ilyen f@szságot, hogy a fehérje kox, meg lerohad lábad, meg ilyenek.
Ja igen, én soha nem használtam szteroidot, tehát erre ne is verd a nyálad.
És, ha annyira művelt vagy, akkor lehet, hogy csak véletlen kimaradt az iskolában a fehérjékről szóló rész, most pótolhatod:
És, ha belejöttél az olvasásra, ezt sem ártana megnézned:
Kedves utolsó!
Rád nem is pazarolnék túl sok szót, mivel saját magadnak is ellentmondottál. A "kövér szőrös erőemelő" valószínűleg többet bírt, mint a sok kokszbajnok, és igen,vitte be a fehérjét, nem mindenféle szintetikus szaroktól várta hogy majd izomemberré varázsolják.
Én ugyan nem javaslok néked ilyen bonyolult olvasmányokat, de nézz meg egy ilyen doboz táplálékkiegészítőt, hogy mi található benne "fehérje" címszó alatt. Cseppet nagyot fogsz nézni szerintem.
Mellesleg annak is utánanézhetsz, hogy az állandó fehérjebevitek milyen jópofa dolgokat művel a szervezeteddel, a véredről nem is beszélve. Sajnos nem lesz számodra fölös vesém :$
írd már le mi a káros ebben te húgyagyú.A magas fehérjefogyasztás leállítja a veséket?Mond ezt a 60-70éves testépítőknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!