Hogyan szedjem a fehérje port? Edzés előtt, után. Vagy napközben?
h4xOr, te gyárilag vagy ilyen elcseszett kretén???
400 forintért hol kapsz te "táplálékkegészítőt"? Vásároltál már egyáltalán ilyet, vagy csak őrjöngsz itt össze-vissza? A legolcsóbb ilyen készítmények is több ezer forintba kerülnek. Annyi pénzből,amennyit te elszórsz ezekre a szintetikus szarságokra, ötvenszer jóllakhatsz.
Mi lenne, ha kokszolás helyett mondjuk egészségesen táplálkoznál, és normálisan,tisztán sportolnál? Akkor talán az agresszivitásod is csökkenne, ugyanis az ehhez hasonló dührohamok kifejezetten a kokszolók körében fordulnak elő.
Persze ez téged nem érdekel, beszeded a trutymót, és várod hogy majd nőnek az izmaid. Aki meg nem ért vele egyet,annak jól megmondod a magadét. Érdekes hogy az emberiség évszázadokon át fennmaradt a koksz áldásos hatása nélkül is.
Agyatlan vagy. Neked Xanaxot kéne szedni inkább, nem fehérjekokszot.
Milyen kox te f*szfej?TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ!!!Élelmiszer ipari termék b*zdmeg.A szteroidok gyógyszeripari termékek.Idióta barom.Ha ennyire hülye vagy kapálj aknamezőt.
Számolni tudsz s*ggfej?Veszek 10000ft/4kg fehérje.160 adag*20g fehérjével.Csirekemellből 1200ft/kiló 10deka/20g na melyik az olcsóbb f*szlyuk?
Várom hogy nőjenek az izmaim?Gyanítom 2x akkora vagyok mint te.Ennyi tudással gondolom az edzésterved is valami vicc(szaknyelven f*szvakarászás)Lószart nem tudsz.Aztse tudod mi az a tápkieg.Nyomorult elmeroggyant f*sz vagy.
És valószínűleg még debil is.Ki a szert érdekel ki,mikor mivel és mi nélkül volt meg?Ki a f*szt érdekel az ó meg a középkor.Ez a 21. század.Innovációról még nem hallottál?Totál idióta vagy?Megb*szhatod a tiszta étkezést ha pl glutamint nem tudsz kajából bevinni.Istenem de hülye...
Kétszer akkora :D ahogy így elnézlek, ötvenszer akkora hülye vagy mint én, szétkokszoltad már az agyad is, nem tudsz mást csak vergődni meg káromkodni, mint a bakterházban a ténsasszony. 10000 forintért veszed ezeket a fosokat? Ejj,bárcsak én állnék ilyen jól anyagilag :)
Ha majd a májad és a veséid felmondják a szolgálatot, és az intenzíven fetrengesz ilyen-olyan rákokkal, akkor beszélj nekem edzéstervről meg innovációról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!