Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem a fehérje...

Hogyan szedjem a fehérje port? Edzés előtt, után. Vagy napközben?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem értem, miért van szükséged + szerekre.
2010. nov. 20. 15:33
 32/84 anonim ***** válasza:
Milyen szerekre ember?Porított kaja.Élelmiszeripari termék
2010. nov. 20. 15:34
 33/84 anonim ***** válasza:
hahh, nem szólhatok bele, mindenki saját maga dönt magáról. csak fura ez a mai világ, rengeteg a felesleges többlet.
2010. nov. 20. 15:36
 34/84 anonim ***** válasza:
ez testépítés.inkább több mint kevesebb
2010. nov. 20. 15:38
 35/84 anonim ***** válasza:
De érdekelne, hogy mi a célod vele? Nem szeretnék kötekedni.
2010. nov. 20. 15:40
 36/84 anonim ***** válasza:
versenyzés
2010. nov. 20. 15:55
 37/84 anonim ***** válasza:
pff
2010. nov. 20. 15:57
 38/84 anonim ***** válasza:

h4xOr, te gyárilag vagy ilyen elcseszett kretén???

400 forintért hol kapsz te "táplálékkegészítőt"? Vásároltál már egyáltalán ilyet, vagy csak őrjöngsz itt össze-vissza? A legolcsóbb ilyen készítmények is több ezer forintba kerülnek. Annyi pénzből,amennyit te elszórsz ezekre a szintetikus szarságokra, ötvenszer jóllakhatsz.

Mi lenne, ha kokszolás helyett mondjuk egészségesen táplálkoznál, és normálisan,tisztán sportolnál? Akkor talán az agresszivitásod is csökkenne, ugyanis az ehhez hasonló dührohamok kifejezetten a kokszolók körében fordulnak elő.

Persze ez téged nem érdekel, beszeded a trutymót, és várod hogy majd nőnek az izmaid. Aki meg nem ért vele egyet,annak jól megmondod a magadét. Érdekes hogy az emberiség évszázadokon át fennmaradt a koksz áldásos hatása nélkül is.

Agyatlan vagy. Neked Xanaxot kéne szedni inkább, nem fehérjekokszot.

2010. nov. 20. 16:03
 39/84 anonim ***** válasza:
82%

Milyen kox te f*szfej?TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ!!!Élelmiszer ipari termék b*zdmeg.A szteroidok gyógyszeripari termékek.Idióta barom.Ha ennyire hülye vagy kapálj aknamezőt.

Számolni tudsz s*ggfej?Veszek 10000ft/4kg fehérje.160 adag*20g fehérjével.Csirekemellből 1200ft/kiló 10deka/20g na melyik az olcsóbb f*szlyuk?

Várom hogy nőjenek az izmaim?Gyanítom 2x akkora vagyok mint te.Ennyi tudással gondolom az edzésterved is valami vicc(szaknyelven f*szvakarászás)Lószart nem tudsz.Aztse tudod mi az a tápkieg.Nyomorult elmeroggyant f*sz vagy.

És valószínűleg még debil is.Ki a szert érdekel ki,mikor mivel és mi nélkül volt meg?Ki a f*szt érdekel az ó meg a középkor.Ez a 21. század.Innovációról még nem hallottál?Totál idióta vagy?Megb*szhatod a tiszta étkezést ha pl glutamint nem tudsz kajából bevinni.Istenem de hülye...

2010. nov. 20. 16:12
 40/84 anonim ***** válasza:

Kétszer akkora :D ahogy így elnézlek, ötvenszer akkora hülye vagy mint én, szétkokszoltad már az agyad is, nem tudsz mást csak vergődni meg káromkodni, mint a bakterházban a ténsasszony. 10000 forintért veszed ezeket a fosokat? Ejj,bárcsak én állnék ilyen jól anyagilag :)

Ha majd a májad és a veséid felmondják a szolgálatot, és az intenzíven fetrengesz ilyen-olyan rákokkal, akkor beszélj nekem edzéstervről meg innovációról :D

2010. nov. 20. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!