Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kedden lesz 1 hete hogy...

Kedden lesz 1 hete hogy kézilabdázok és fáj a térdm miért? (információ lent)

Figyelt kérdés
Nekiláttam kézilabdázni keményen edzettünk holnap keden lesz 1 hete és a térdem fáj mind2 ropog recseg szúr ésfáj egyben 12 éves fiú vagyok lassan 13 kb 56kg kicsit kövér vagyok és 165 cm emelett folyamatosan úszok...Minél előbbi válaszokat kérek,vagy tanácsod Nagyon köszönöm!
2010. nov. 15. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Tehát nulla edzettséggel lenyomtál egy kemény edzést? Gratulálok az edzőnek, aki hagyta... Fokozatosan erősítsd magad!
2010. nov. 15. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:
jóó de csak azért fáj a térdem?
2010. nov. 16. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

azért fáj a térded mert eddig nem kapott ekkora és ilyen jellegű terhelést.

Figyelj legközelebb oda jobban a bemelegítésnél, és ha a probléma továbbra is fennáll (mondjuk 1-2 hónap elteltével) menj oda nyugodtan az edzőhöz és mond meg neki, hogy ez a panaszod, mit tud javasolni hogy elmúljon).

Az edződ biztosan tanult anatómiát, (amit az itt válaszadók kevese mondhat el magáról) és pedagógiát is szóval mindenképpen fog tudni válaszolni az EDZÉS után feltett kérdésre.

Mindenképp becsülendő dolog, hogy kézilabdázni jársz, mozogsz, ráadásul csapatban. Hidd el, jó banda lesz belőletek csak idő kérdése!

Remélem tudtam segíteni.

2010. nov. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!