Mennyire szexi a hasam? :$
Figyelt kérdés
Tehát... nekem elég kevés önbizalmam akad, de még az a kevés is elszáll ha tükörbe nézek, így arra kérlek benneteket, hogy őszintén mondjátok meg, hogy mennyire számít szexinek a hasam: [link]
Nincs behúzva, se befeszítve, se semmi, egyszerüen csak felhúztam a pólóm és lefényképeztem:)
2010. nov. 11. 22:06
11/28 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy megint valami nő tett fel kérdést :D
12/28 anonim válasza:
22:11 vagyok
Igen,leadtál 20 kilót,de azzal még nem oldódott meg a problémád hogy nem szexi a hasad.Gyúrni kell.Hasizom.
13/28 anonim válasza:
Kérdező! Én nem akarlak megbántani, de te ezt komoly kérdésnek érzed? :DD
14/28 anonim válasza:
pont ezt akartam én is írni :)
15/28 anonim válasza:
Nekem tetszik! Szerintem nem kell gyúrnod, jó, ahogy van!:)
16/28 A kérdező kommentje:
hát bocsánat, de nekem számított volna mások véleménye...
2010. nov. 11. 22:20
17/28 anonim válasza:
utcsó vagyok. sztem jo a hasad. átlag nekem bejön, de akkor is az a véleményem amit írtam :D
18/28 anonim válasza:
Oké nem is ezt akartam kihozni belőle, de azért a komoly kérdések pl. a problémák. Most az, hogy szexi-e a hasad egy dolog, csak épp nem fontos.
19/28 anonim válasza:
na oszt hogyan és mennyi idő alatt fogytad le azt a húsz kilót-e?:D
20/28 anonim válasza:
Mérnem tetted hozzá, hogy HÁÉÉEE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!