Van geoládátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 15:39
1/9 anonim válasza:
Nincs saját, de szoktam keresgélni.
2/9 anonim válasza:
nincsen sajnos én eddig 5-ször próbáltam keresni de egyszersem találtam semmit:D
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, GPS nélkül keresgélni kell, de nem lehetetlen.
2009. jan. 10. 16:04
4/9 anonim válasza:
Mi még nem rejtettünk, de már többet is megkerestünk. Célzottan nem szoktunk geoládát keresni, csak ha megyünk vhová, utánanézünk, hogy van-e a környéken.
5/9 anonim válasza:
Kicsit offolok, bocsi. Mi az a geoláda? A házunk mellett van egy emlékmű, állítólag ott is van egy, de azt se tudom, hogy mi ez... :D Röviden leírná valaki a lényegét? Köszi.
6/9 A kérdező kommentje:
Eldug valaki egy ládát, Te pedig megkeresed.
Bővebben: [link]
2009. jan. 10. 22:38
7/9 anonim válasza:
Én ma kezdtem el és egyből találtam 3-at is és GPS-nélkül.Tervezem hogy majd én is rejtek el:D
8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Én írtam neked privit előző. Arra voltam kíváncsi, hogy melyik 3 ládát találtad meg? Köszi, csaó!
2009. máj. 16. 20:06
9/9 anonim válasza:
Nincs!De már azon gondolkozom hova rejthetnék el egyet.Még kell 5 megtalálás ! Csak keresni szoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!