Karate vagy krav maga?
Figyelt kérdés
Sok szempont érdekel mert 20as éveim vége felé vagyok, illetve nagyon kevés sportmúlttal rendelkezem, és elföntöttem hogy gyúrás helyett vmi küzdősportot űzök nemcsak önvédelem miatt, hanem önbizalom, mentális stabilitás miatt is. Hobbi szinten tolnám, tehát versenyek az nagyon opcionális számomra korom miatt. Tetszenek a karatéban a mozdulatok, meg a reflexre való fókuszálá és a belső harmónia megőrzése, hogy nyugodtságra támaszkodnak. Viszont önvédelemre nem mindig jó (pl bandák ellen, késes embere ellen szine kevés). Viszont a Krav maga meg pont erre találták ki, hogy ilyen helyzetekben is nyugodt legyél és ott is emgvan az önbizalom növelés, meg a látványos fight-ok. Szóval in your opinion melyik lenne érdemesebb elkezdeni? Nem vagyok hajlékony alkat, kondizoo csak szóval esetleg ez segíthet felmérni a helyzetet. Mindkettő tetszik, de aki pl. Karates mondja meg, hogy miért azt válasszam, illetve cáfolható-e a hátrányok, amiket felsoroltam?ma 09:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!