Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kitörés 60 túrán mennyire...

Kitörés 60 túrán mennyire nehéz a terep?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mennyire vannak pl nagyon durva emelkedők

Azt tudom, hogy a táv miatt már alapból nem egy könnyű séta:D

jan. 10. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hegyen völgyön át 1810 méter a szintemelkedés nyilván ez eloszlik de pl János hegyre fel kell menni
jan. 11. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Száraz időben nem lenne vészes, de amikor én voltam, akkor a terepszakaszokon vagy cuppanós sár volt vagy jég. Február közepén erre máskor is van esély.
jan. 12. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

60 km-re az 1.800 szint igazából nem lenne sok.

Inkább pont az a megerőltető benne, hogy vannak rendesen szintes szakaszok, keskeny ösvényekre végtelen ember. Meg vannak baromi monoton aszfaltos, földutas részem amiken fárasztóbb egyenesen menni mint szintezni. Sár, jég, éjszaka nehezítő tényező.

jan. 16. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

25-öt mentem. De amikor én voltam későn indultam ez hiba volt. Az elején kellett volna. Mert az elején elviszik a csokit. Így is szinten belül voltam de csak 10percel.

Telehold volt és felhők sem voltak:világos volt és hideg. Most nem lesz tele... kell a lámpa.

Ez nehezítő körülmény. De elvileg "jó" idő lesz. Februárhoz képest.

A szint annyira nem sok,volt benne egy izmos emelkedő amikor a fákba kapaszkodva 4kézláb kellett mászni,de ha száraz akkor egyébként nem para.

Amugy jeges körülmenyek közt,hagovas nélkül off. Nem tudom hány ilyen lehet benne de erre érdemes készülni valahogy.

jan. 21. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak a társaság gáz.
febr. 17. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Az antifa tüntetőkre gondolsz?

Ja ők tényleg kellemetlenek… :/

febr. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!