Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha nem tört...

Miért van az hogyha nem tört el a csuklóm de mégis lila?

Figyelt kérdés
Edzésen elestem és ahogy a tipikus esés úgy estem rá a csuklómra mint ahogy mindenki szokott. tehát fekvőtámaszhelyzetbe estem stb... Nagyon fájt, kicsit bedagadt, elmenünk dokihoz és röntgen kimutatta hogy nem tört el. Itthon borogattam kenegettem és pár napra rá látom hogy a csuklóm első részén egy csíkban belilult? Az lehetséges hogy nagyon megzúzodott és akkor lila lett?
2010. nov. 11. 16:48
 1/3 Aquir ***** válasza:
Valószínűleg zúzódás. Pihentesd és jegeld. Elmúlik pár nap alatt.
2010. nov. 12. 20:25
 2/3 anonim válasza:
én is ráestem 2 hónapja, de úgy hogy kificamodott, a röntgen nem mutatott ficamot, mert nekem belilult. Jó bulást, pihentesd amennyit csak tudod:)))
2010. dec. 3. 18:05
 3/3 anonim válasza:
2.vagyok: nekem kificamodott és belilult, csak ennyit akartam kihámozni a mondanivalómból:)
2010. dec. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!