Enyhe szívbetegséggel ártok az edzéssel?
Figyelt kérdés
Már 16 éves korom óta billentyűproblémam es magas pulzusom (100 folott nyugalmiban) van. Most 29 vagyok,megtanultam vele élni,van gyógyszerem. Edzek rendszeresen,főképp súlyzóval fenékre lábra. Utóbbi időben azért elég sokat rosszalkodik a szívem. Ma edzés közben hosszabb ideig pihennem kellett,mert túlnyomtam magam. Ebből jön a kérdés. Bajt okozok ezzel?
Nem tudok nem mozogni,nekem kell. De ha meg káros a szívemnek... ettől pl kaphatok összeomlást? Ne nézzetek hülyének kérlek.
tegnap 19:46
1/2 anonim válasza:
Igen. Kardiózni, úszni, futni biztos lehet odafigyelve is. Nem célszerű a hirtelen erőkifejtés. Ez egyéni az biztos. Kaphatsz összeomlást. Meghalhatsz, kaphatsz agyvérzést, amitől lebénulhatsz, összeeshetsz bármikor és meglehet, hogy nem tudnak újraéleszteni.
2/2 anonim válasza:
Orvossal beszélj, ő tudja megmondani, hogy hogyan edzhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!