Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Box edzésre ha le merészkedem,...

Box edzésre ha le merészkedem, pofán fognak vágni?

Figyelt kérdés
dec. 5. 19:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát. Megnéztem. Nem hiszem, hogy tudna segíteni :D
dec. 6. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Erről szól a box, de volt már fül leharapás is.
dec. 6. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
6 évig boxoltam, kérdezz, ha még aktuális.
dec. 7. 08:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Persze.Már a bejáratnál kapsz egy olyan parasztlengőst,hogy az öltözőig bukdácsolva fogsz eljutni.

Aztán megkérdezik,hogy mit szeretnél.

dec. 13. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Az első edzéseken biztos hogy nem. Egy normális boxteremnél nem fognak beküldeni teljesen kezdőket sparringolni, megtanítják az alapokat és max azután fognak beküldeni, ahol én edzek ott például nem kötelező, te döntöd el, hogy akarsz-e páros gyakorlatozni vagy inkább a zsákon tolod a gyakorlatokat.
dec. 19. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Te egyébként részegen, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt írod ki ezeket a kérdéseket?

De komolyan, annyira nyilvánvaló...beleírod hogy "orcámat", és ezen kuncogsz magadnak a szobában a gép előtt?

tegnapelőtt 09:41
 17/19 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírásakor pont nem, de szerintem részegen is több eszem van, mint neked bármilyen állapotban.

tegnapelőtt 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Én szívből sajnállak.

De komolyan, sajnos tényleg csak ezt tudom mondani.

Szánnivaló a béna trollkodási kísérleted, a provokációd, ahogyan gyermeki örömmel vegyes elégedettséggel tölt el, hogy újra kiírhatsz egy újabb provokatív kérdést, amibe belecsempészel egy régies szóhasználatot melyet ki is emelve bárgyún tapsikolsz magadnak.

Sajnállak Téged, komolyan el nem tudom képzelni, milyen lehet az a lelkivilág, amiben az okoz kielégülést,hogy egy anonim fórumra trollkérdéseket írsz ki, majd provokálsz, szomjazva az emberek reakcióját.

Tényleg, őszintén azt kívánom Neked, találd meg azt a tevékenységet, hobbit, időtöltést amely örömmel tölt el téged, és nem az online térben játszódik...minden jót neked srác!

tegnapelőtt 19:21
 19/19 A kérdező kommentje:

Lenyűgöző, hogy ennyi időt és energiát fordítasz arra, hogy elemezd a lelki világomat egy anonim fórumon. Köszönöm a pszichológiai elemzést, bár igényt nem tartok rá, és nem így néz ki a probléma feltárása... Hanem alapesetben adok érte pénzt, és kérem, mint szolgáltatást.

Az igazi kérdés inkább az: vajon ki a troll, ha ennyire beleéled magad?

Hogy érdemben is válaszoljak:

1. Abszolút nem trollkérdés.

2. Nálunk így mondják vidéken, nem értem, mi kivetnivalót látsz benne.

3. Indul tanfolyam.

4. Amiatt számít, hogy megütik-e az arcomat, mert egészségügyi gondokkal küzdök, és számomra ez nem fér bele.

Bízom benne, ezáltal megválaszoltam a kérdésed, és megtaláltad a logikát!

Ha mégsem, nyugodtan kérdezz!

tegnapelőtt 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!