Box edzésre ha le merészkedem, pofán fognak vágni?
Persze.Már a bejáratnál kapsz egy olyan parasztlengőst,hogy az öltözőig bukdácsolva fogsz eljutni.
Aztán megkérdezik,hogy mit szeretnél.
Te egyébként részegen, vagy tudatmódosító szerek hatása alatt írod ki ezeket a kérdéseket?
De komolyan, annyira nyilvánvaló...beleírod hogy "orcámat", és ezen kuncogsz magadnak a szobában a gép előtt?
A kérdés kiírásakor pont nem, de szerintem részegen is több eszem van, mint neked bármilyen állapotban.
Én szívből sajnállak.
De komolyan, sajnos tényleg csak ezt tudom mondani.
Szánnivaló a béna trollkodási kísérleted, a provokációd, ahogyan gyermeki örömmel vegyes elégedettséggel tölt el, hogy újra kiírhatsz egy újabb provokatív kérdést, amibe belecsempészel egy régies szóhasználatot melyet ki is emelve bárgyún tapsikolsz magadnak.
Sajnállak Téged, komolyan el nem tudom képzelni, milyen lehet az a lelkivilág, amiben az okoz kielégülést,hogy egy anonim fórumra trollkérdéseket írsz ki, majd provokálsz, szomjazva az emberek reakcióját.
Tényleg, őszintén azt kívánom Neked, találd meg azt a tevékenységet, hobbit, időtöltést amely örömmel tölt el téged, és nem az online térben játszódik...minden jót neked srác!
Lenyűgöző, hogy ennyi időt és energiát fordítasz arra, hogy elemezd a lelki világomat egy anonim fórumon. Köszönöm a pszichológiai elemzést, bár igényt nem tartok rá, és nem így néz ki a probléma feltárása... Hanem alapesetben adok érte pénzt, és kérem, mint szolgáltatást.
Az igazi kérdés inkább az: vajon ki a troll, ha ennyire beleéled magad?
Hogy érdemben is válaszoljak:
1. Abszolút nem trollkérdés.
2. Nálunk így mondják vidéken, nem értem, mi kivetnivalót látsz benne.
3. Indul tanfolyam.
4. Amiatt számít, hogy megütik-e az arcomat, mert egészségügyi gondokkal küzdök, és számomra ez nem fér bele.
Bízom benne, ezáltal megválaszoltam a kérdésed, és megtaláltad a logikát!
Ha mégsem, nyugodtan kérdezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!