Létezik ingyenes fitness app?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, nem kell app, el kell kezdeni mozogni....
De 140kg., irodai munka mellett, fájó végtagokkal, túl két mélyvénás trombózison és egy kétoldali tüdőembólián, nem olyan egyszerű ez! :(
Ezért keresnék valami olyan app-ot, ami az én képességeim mellett is megmozgatna.
Vagy bármi segítő szándékú ötletet szívesen veszek.
nov. 28. 18:55
1/6 anonim válasza:
Vannak ilyen appok,én letöltöttem,de aztán else kezdtem..Goggleba írd be
2/6 anonim válasza:
Most nézem beírtam fitness applikáció,jópár van. De a youtubon is videó
3/6 anonim válasza:
Ne appot keress, hanem egy olyan mozgásformát, amit szívesen csinálsz. Hiába találsz akármilyen appot, ha nem szereted azt a fajta mozgást.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a google nekwm is a barátom.
Olyat szerettem volna kipróbálni, amit tapasztalat alapján ajánlotok.
Amit esetleg használtok, és el tudjátok róla mondani, hogy "ez jó", vagy "ez nem jó, mert ...".
dec. 2. 22:29
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy órát, amivel követed a mozgást. Egy Samsung Watch tökéletes de akár egy olcsóbb Xiaomi is. Kezdj el gyalogolni, minden nap egy kicsit többet. Ha hideg van, benn lehet elliptikus trénerezni. Én azzal fogytam le annyira, hogy el tudtam kezdeni biciklizni és futni.
6/6 anonim válasza:
1# vagyok.sajnos nagyon lusta vagyok. De ha végre rászánod magad nincs az ami ne lenne jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!