Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyemrá magam hogy...

Hogyan vegyemrá magam hogy hosszú távon edzek ?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokszor neki futottam a edzésnek vagy már 100x de valahogy elöbb utóbb mindig elfogy a lelkesedés

Edzek 1 hétig aztán meg áll egyszerüen elfogy a energiám gondoltam rá hogy ha talán meg inék egy energia italal mindig gimi után akor talán az fel pörgetne anyira hogy leközdgyem a minden napi fáradtságot de nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet

nov. 25. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg azt a sportágat/mozgásformát, amit szívesen űznél hosszútávon, és amit nem akarsz offolni egyetlen hét után. Nem mindenkinek a gyúrás az útja.
nov. 25. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Önfegyelem kérdése, hogy akkor is elmenj, amikor nincs kedved. Azt mi neked nem tudunk adni. A sport fárasztó és időbe kerül, mindig fogsz találni kifogásokat, hogy miért ne menj. Akkor is nyelni kell egy nagyot és menni. Nincs varázsmódszer, ami elintézi neked, hogy mindig vágyj rá.
nov. 26. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak csinálni kell. Nem kell hozzá lelkesedés, nem kell motiváció, nem kell energia. Egyszerűen csak mész és csinálod.
nov. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!