Hogyan vegyemrá magam hogy hosszú távon edzek ?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor neki futottam a edzésnek vagy már 100x de valahogy elöbb utóbb mindig elfogy a lelkesedés
Edzek 1 hétig aztán meg áll egyszerüen elfogy a energiám gondoltam rá hogy ha talán meg inék egy energia italal mindig gimi után akor talán az fel pörgetne anyira hogy leközdgyem a minden napi fáradtságot de nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet
nov. 25. 16:21
1/3 anonim válasza:
Keresd meg azt a sportágat/mozgásformát, amit szívesen űznél hosszútávon, és amit nem akarsz offolni egyetlen hét után. Nem mindenkinek a gyúrás az útja.
2/3 anonim válasza:
Önfegyelem kérdése, hogy akkor is elmenj, amikor nincs kedved. Azt mi neked nem tudunk adni. A sport fárasztó és időbe kerül, mindig fogsz találni kifogásokat, hogy miért ne menj. Akkor is nyelni kell egy nagyot és menni. Nincs varázsmódszer, ami elintézi neked, hogy mindig vágyj rá.
3/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak csinálni kell. Nem kell hozzá lelkesedés, nem kell motiváció, nem kell energia. Egyszerűen csak mész és csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!