Mik azok a sportok, amiket többnyire a tehetősebb űznek?
Figyelt kérdés
#sport #tehetősebbek
nov. 24. 01:25
11/15 anonim válasza:
A decathlonos gyakorló eszközöket nem fogadják el. Nem versenyre valók. Az ott kapható dresszek maximum szabadidő kategóriában elfogadottak, ugyanis szabályzatok vannak, amiknek mind az eszközöknek, mind a ruháknak meg kell felelni.
12/15 anonim válasza:
10. Leírtam a kommentem elején, hogy a gyermekem profi szinten űzi.
13/15 anonim válasza:
Jó, de profi szinten űzve kb. minden sportág költséges🙄Szerintem itt inkább az átlag hobbiszinten is drága sportokról van szó, amiket nem véletlenül szinte csak tehetősek űznek.
14/15 tothp válasza:
Minden profi sport sok pénzbe kerül. A gazdagabb réteg hobbi szinten az olyan "presztizs" sportokat űzi, ami az mutatja a külvilág felé, hogy nem tartoznak a "pórnéphez". Ilyen a golf, a lovaspóló, a tenisz. Biztos van még. De több nem jut eszembe.
15/15 anonim válasza:
9:
Én hegyet mászok, meg ahhoz kapcsolódó dolgokat űzök, a te számaid alapján a ritmikus gimnasztika meglehetősen olcsó sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!