Mik azok a sportok, amiket többnyire a tehetősebb űznek?
9:
Én hegyet mászok, meg ahhoz kapcsolódó dolgokat űzök, a te számaid alapján a ritmikus gimnasztika meglehetősen olcsó sport.
Én 45 évesen, kellöképpen jó móduként, sakkozok, bridzselek. Nem nagy befektetés, nem látványos, nem érdekes, de gondolkozok a játék közben is.
Nem az a lényeg, hogy mindenki lássa, hogy mennyi pénzt szórsz a hobbidra, mert az már fellengőzés.
Azért vagyok pénzemnél, mert nem költök hülyeségre.
Ne csinálj káros szenvedélyt így gyógyszerre sem kell költened. Figyelj az információkra és hasznosítsd.
Agyaggyalamb- és skeet-lövészet. A fegyver, annak karbantartása, és a patronok is nagyon drágák.
Plusz általában a nagymenők szintén nagymenő vadásztársaságok tagjai, akik természetesen sokat utaznak, hogy becserkésszenek egy-egy nagyvadat. Kell terepjáró jármű, fegyverbehozatali engedélyek, vadelejtési licencek, vízumok, oltási bizonylatok, az idegen terepen egy-két helyi vezető vagy vadásztárs, nyomolvasó, néha képzett bodyguard is, mert a nemzeti parkok helyi vadorzói nagyon agresszívek tudnak lenni, mivel messziről megpillantva a vadászt, sokszor azt hiszik, hogy a parkőr akarja őket nyakon csípni, és olyankor bizony elereszthetnek néhány lövést a vadászra is.
Mind ehhez sok-sok pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!