A határon túli magyarok tehetősebbek, mint az anyaországiak?
Mindenhol jobb a színvonal mint itt, ha nem lenne, akkor ide jönnének dolgozni, de nem teszik... Plusz Orbán tomi őket pénzzel...
Talán Ukrajnában rosszabb a színvonal mint itt, és még talán a delvideken.
Itthon a magyarok egy jelentős része annyira szegény, hogy keresnie kell az 50 ftos üvegeket hogy legyen pénz kajára...
Aztán Orbán azoknak nyomja a PÉNZÜNKET!!!
Értem, szóval "Mindenhol jobb a színvonal mint itt", de "Talán Ukrajnában rosszabb a színvonal mint itt, és még talán a delvideken.". Meg talán Erdélyben is rosszabb a színvonal, netán a felvidék egyes területein is - akkor mi a kérdés? Maradtak az osztrák területek ahol bizonyosan jobb a színvonal.
Miért van az az érzésem, hogy miközben félted a "pénzünket" a magyaroktól a határ túloldalán, addig fel vagy háborodva azon ha Orbán nem támogatja, hogy a "mi pénzünket" odaadják az ukránoknak vagy az illegálisan belépő migránsoknak?
Orbán odaadja a migransoknak is a Pénzt....
Amúgy Szerbia és Ukrajna ahol talán rosszabbul élnek máshol mindenhol jobban.... Bulgária van csak mögöttünk az egész euban amugyis...
Azért jó látni, hogy tüzes vért okádtok, amikor valaki melegekre vagy muszlimokra általánosít és olyankor mindenki gyűlölködő náci a szemetekben. De amint határon túli magyarokról van szó egyes progresszívok átmennek ugyanolyan gyűlölködő náciba. Hirtelen nem lesz gond az általánosítás és nem lesznek elszigetelt esetek.
Jó látni, hogy a magyar fajt összekapcsolja a lelke mélyen a gyűlölet.
5-: naponta szembesítem a magyarokat az önnön kétszínűségükkel és haszonlesésükkel.
Én azt mondom, hogy megérdemlik egymást Orbánnal.
6: én viszont még egy Trianont kívánok szívből a TurulMagyaroknak.
Csak úgy miheztartás végett.
Nagyon nagy a szakadt mellény, amiben peckesen feszítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!