45 éves elmúltam, hobbi szinten futok, hetente kb. 3 alkalommal 8 km körüli távokat. Tavasszal szeretnék lefutni egy félmaratont. Az Ultrabalaton az azutáni hétvégén lesz, ahol szintén indulunk csapatban. Lesz ott erőm futni?
Figyelt kérdés
Félek, hogy nem és ezért el kell engednem a félmaratont, mert a csapatot nem hagyhatom sz*rban...nov. 18. 09:23
1/4 anonim válasza:
Persze. Egy hét alatt simán kipihented magad.
2/4 anonim válasza:
Határaidon futva mindkettő nem fog menni, de feltételezem UB-n nem egy elit csapatban futsz, ahol minden perc számít, úgyhogy így nyugodtan mehet.
3/4 anonim válasza:
Tavaszig iktass be hétvégére egy-egy hosszabb futás, elsőre 12 km bőven elég lesz, aztán lehet 15 is. Ha megy könnyen a 15, akkor az fm-mel sem lesz baj. Az UB-n meg általában szakaszokat futnak, nem egybe 30 km-t, lesznek közben pihenő idők. Menni fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, az UB-ra 6-8 km-ket vállaltam 2 max 3 alkalommal, a képességeim miatt :)
Köszönöm a biztatást! Egyszer már futottam 12-t, akkor egy pár napig nem éreztem a lábaimat, igyekszem...
nov. 18. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!