Futóernyőt használtatok már? Működik normálisan egyáltalán?
Első ránézésre a legnevetségesebb baromság, amit eddig láttam sporteszközök terén, mégis ki használna ilyet? De egyébként lehet, hogy hasznos.
A #2-es egy humoros és kreatív válasz. Nem "gondoltam azt, hogy ő kipróbálta", csak azt, hogy lehet, hogy kipróbálta.
(De nem, vö. #10-es hsz)
kicsit kilépve a szerepből- legalább hosszútávos vagy? :DD
nagyon kitartóan jársz utána a dolgoknak
Kicsit bántónak éreztem, #2-re nézve
#11 és #13 is persze
13.: Nem futok, csak megláttam ezt a csodát, és unalmamban kiírtam a kérdést :) Nem sértőnek szántam, megsértődtél rajta kettes? Mondjuk lehet, hogy kívülről annak tűnik.
Egyébként valami tengerparton biztos jókat lehetne sprintelni, ahol szabadon futhatsz akármilyen irányba, és jó nagy szél fúj, bár gondolom előbb szakadna le, minthogy felemeljen. A szél miatt meg eléggé használhatatlan lenne, de azért poénból jó lenne kipróbálni. Most jut eszembe, hogy láttam a decathlonon régebben túrázóknak vontatóernyőt is.
Mi tart vissza (a futástól? a kipróbálástól)?
Akkor mindjárt nem unatkoznál. :)
#14-es, aki tényleg fut
Nem sértődtem meg, de azért köszi hogy megkérdezted.
Annyira be vagyok lelkesedve ettől a találmánytól hogy inkább örültem hogy megengeded hogy kabátnak is használjam.
Ez azoknak is jó akik annyira gyorsan futnak hogy túllépnék a megengedett sebességhatárt. PL gyerekek, akik még gyorsak, és mögötte siet a megfáradt szülő hogy nehogy elfusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!