Túrázás során nektek is ki szokott dörzsölődni az ágyékotok?
Nekem sajnos előfordul s ez eléggé negatívan tudja befolyásolni a túrázás élményét, hiszen nehezebben megy a gyaloglás meg így nehezebb is élvezni a mozgást meg a természetet. A túra első napján még nem probléma, de a második ill. további napokat meg tudja keseríteni.
Hogy itt van-e jelentősége a nemnek, nem tudom. Férfiként írok, de itt nem a herezacskóról beszélek, hanem tényleg kifejezetten az ágyékról, így talán nincs jelentősége a nemnek a probléma szempontjából. Ill. max. annyiban, hogy a csajok talán más típusú alsóneműt hordanak. Ettől persze még nekik is ugyanúgy kidörzsölődhet.
Továbbá van némi túlsúlyom. Lehet, hogy ez is szerepet játszik.
No de a lényeg:
Aki hasonló problémával szembesül(t), hogy szokta orvosolni, enyhíteni és/vagy elkerülni ezt? Már ha egyáltalán el lehet kerülni.
Milyen alsónemű vált be, aminél esetleg ez nem fordul elő?
Vagy ha mégis megtörténik, valami csodakrém, ami enyhíti s vagy megszünteti?
Bármi egyéb gondolat, tipp, javaslat?
Ha mégis úgy gondolod, hogy van jelentősége a nemnek, akkor írd meg a nemed is légyszi!
Köszi
Ez bizonyos mértékben hajlam is... Van, aki könnyebben kidörzsölődik.
Olyan alsóneműt vegyél fel, ami nem túl laza, nem dörzsölődik a testedhez. Ne legyen ott a varrása, ahol ki szoktál dörzsölődni.
Tegyél egy kísérletet technikai anyagú alsóneművel, mert a pamut nagyon tartja az izzadségot, és így jobban kidörzsölődsz...
Illetve, a krémet nem UTÓLAG kell kenni, hanem lanolinnal v vazelinnal, esetleg körömvirág krémmel indulás előtt közvetlenül. Esetleg menet közben, félúton is.
Köszi.
Mit takar a technikai anyagú?
Nekem amikor megtörtént a baj es t napos túra első estéjén voltam akkor masnap a szoros alsó segített. Alsónemű nélkül egy szoros biciklisnadrág ami abszolút nem csúszkált es arra a hosszú túragatya. Így nem dörzsölődött tovább.
Ami segít az vékonyan bepanthen/sudocrem/neogranormon. Sztem a legjobb a bepanthen baby. És mindig újrakenni. Lefekvés előtg meg vastavon. De igy ia jopar nap kell a gyogyulasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!