Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy valaki...

Mennyire gyakori, hogy valaki 40 évesen sokkal jobb formában legyen, mint akár 30 évesen?

Figyelt kérdés
Velem most pont ez a helyzet. Mondjuk, család nincs. Ez sokat számít.
tegnapelőtt 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Nincs család... A legfontosabb tényező, bár ezzel nincs semmi gond még nem vagy elkésve feltéve ha férfi vagy és egyáltalán akarsz családot... Ha nem az se baj, legalább hasznosan töltöd az idődet és figyelsz az egészségedre.

Mit sportolsz? Vagy legalább is én ehhez kötöm a "jó formát"...

32/f

tegnapelőtt 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Súlyzós edzés, úszás, kirándulás.

Gyereket később sem szeretnék. Párkapcsolatot igen, mivel egy ideje egyedül vagyok, csak éppen gyerek nélkül. Az persze más, ha egy vonzó, szexi, okos anyukával hoz össze élet.

tegnapelőtt 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, és igen, férfi vagyok.
tegnapelőtt 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok:

Én alap dolognak tartom, hogy akinek nincs családja az magára több időt fordítson. Valahogy nálam ez magától értendő, pedig nem sok család nélküli 40-est ismerek...

Az egyedülálló anyukákkal kapcsolatban pedig hasonló a felfogásunk, semmi sincs veszve attól függetlenül, hogy szeretnél-e gyereket vagy sem... Egy jó karban lévő szingli 40-es férfi álom lehet a nőknek ha tényleg normális felfogású férfi szóval...

tegnapelőtt 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Már eleve az a szöveg olyan szánalmas hogy jó karban lévő. Kb az öreg szinonimája ez. Úgyhogy mindenki tudja hogy mennyi az annyi. Inkább akkor már azt mondd hogy sportos, ha feltétlenül hízelegni akarsz neki.
tegnapelőtt 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!