Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi az a táv szerintetek,...

Mennyi az a táv szerintetek, amit mindenkinek le kell tudni gyalogolnia?

Figyelt kérdés

Anyám 50 éves, kissé túlsúlyos, de az átlag magyarnál azért látszólag jobban néz ki. Ehhez képest természetes számára, hogy az 500 méterre található dohányboltba kocsival megy - ha ez nem megoldható, pl. szervizben van, ivott, akkor inkább el sem megy.

A kollégám megdöbbent, amikor közöltem vele, hogy a munkahelytől 2 km-re található célpontomhoz gyalog megyek (mivel a tömegközlekedés nem ideális arra, kb. fél óra lenne az út úgy az alig húsz perces séta helyett).

Csak nekem gáz ez a hozzáállás? Úgy veszem észre, még a gyaloglás mint az egyik leginkább elérhető és komoly időbeli és anyagi ráfordítás nélkül gyakorolható (amatőr szinten legalábbis...) mozgásforma is óriási kihívást jelent sokaknak.

Mit gondoltok, mennyi az a minimális táv, ami egy átlagos embernek nem szabadna, hogy problémát okozzon? Tudom, nagyban függ az egyéntől, de nem komoly sportolókra gondolok, hanem az átlag Jóskákra.

nov. 3. 15:58
1 2
 11/11 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
100%
Az Ágasvári turistaház gondnoka egy időben egy fiatal pár volt, akiknek nemsokára gyerekük is született. Amikor iskoláskorba került, naponta 3 km-t sétált előbb szüleivel, majd ahogy nagyobb lett, már egyedül a turistaháztól a Mátrakeresztesi iskolába. Iskola után ugyanazt vissza.
nov. 3. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!