Indulok futóversenyen.12km Kulacsot hova tudom rakni? Vagy a folyadékpótlást,hogy tudom megoldani?
Figyelt kérdés
tegnap 19:23
1/2 anonim válasza:
Ha nem versenyen futsz, akkor hová teszed a kulacsot?
Ötletnek azt tudom ajánlani, hogy vannak azok a víztartályos hátizsákok, én ilyeneket láttam sokakon futóversenyen:
(Az mondjuk más kérdés, hogy én ezt 10-12 km körül feleslegesnek érzem, én legalábbis félmaratonig simán nem igénylek menet közben folyadékpótlást.)
2/2 anonim válasza:
12km-t le lehet futni víz nélkül. De versenyen szokott lenni frissítőpont. Vagy van pl 2dl-es szilikon kulacs, én szoktam vinni a zsebemben. Vannak hátra vehető ivózsákok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!