Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Volt olyan, akinek alkalmazta...

Volt olyan, akinek alkalmazta már éles helyzetben a krav maga tudását?

Figyelt kérdés

Ha igen, leírnátok a szituációt?

Mivel most szeretnék elkezdeni krav magára járni, és érdekelne, hogy mennyire használható élesben.

2010. nov. 4. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Igen,sajnos egyszer kellett használnom,egy esküvőn.

Videóra is felvették,uh itt van.

http://www.youtube.com/watch?v=jqfumlAO8lU&feature=related

2010. nov. 4. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hihetetlen hasznos válaszod -.-
2010. nov. 4. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

szitu: bringázok egy (szűk)egyirányú utcában, mögöttem egy autós rámdudál. lehúzódok ahol tudok, az nagy svunggal elhúz melleettem, és bevág elém, hogy ne tudjak továbbmenni.

Kiszál, anyáz, hogy miért nem engedem el. Én afelől érdeklődök, miért siet ennyire, ha van ideje tt anyázni.

Erre megindul felém az elmebajnok. Felrúgja a bringámat.

Félpasszív állás, elkezdem csitítgatni, jön felém, a nyakamat vagy a ruhámat akarta elkapni a kis rutintalan. :D alkarvédekezés, kontroll a kézen, a halott oldalán vagyok fejelés (sisakban), tenyér az arcba, alul megy a térd tökre, sajna mellé, medvepuszi lett a vége, dehát ne legyünk telhetetlenek. Elmenni se tudott a kis balfék, mert a saját kocsija útban volt. Szal megzúztam egy kicsit, amivel értem, csak kapálózott. A vége az lett, hogy lekuporodott a tag a földre. Ez kb 3 mp volt.

ezután felállítottam a kerómat, kikerültem a kocsiját, és elhúztam a csíkot.

2010. nov. 5. 01:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) akkor érdemes járni :D
2010. nov. 6. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!