Callanetics: Melyiket csinálod, a kezdőt vagy a haladót? Könyvből tanultad vagy oktatótól? Mióta végzed?
Figyelt kérdés
Callan Pinckney által kidolgozott módszer.okt. 23. 08:58
1/5 anonim válasza:
Bocs, hogy beleírok, de engem érdekelne a módszer, csak nem tudom, van-e valami normális, hozzáférhetö anyag róla?
2/5 A kérdező kommentje:
#1. Könyvből tanultam a gyakorlatokat, de nagyon alaposan kell olvasni és teljesen precízen kell végrehajtani minden mozdulatot, különben nem dolgoznak azok az izmok, amiknek kellene. Ha vki jól csinálja, akkor nagyon hatékony.
Régebben - évekkel ezelőtt -csináltam, onnan van személyes tapasztalatom. Most újra akarom kezdeni.
Könyv is van, videó is van, de a legjobb, ha elkezded és csinálod. Szerintem a könyv alkalmas a gyakorlatok megtanulására a fentiek betartásával. És ha a könyv elején található gyakorlatok neked könnyen mennek, akkor menj a könyv vége felé, ott vannak a haladó pozíciók.
okt. 23. 15:55
4/5 anonim válasza:
Köszi, akkor megpróbálom a könyvet megvenni.
5/5 A kérdező kommentje:
#3. Ez a válasz a kérdésre? 🤔
#4. Szívesen! Sok sikert a a Callaneticshez!
okt. 24. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!