Ezek a csíkok a bőrömön már egész életemben ottmaradnak?
Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok, egész életemben vékony voltam. Kb másfél éve elkezdtem itthon egyszerű saját testsúlyos gyakorlatokat végezni, és 65ról 73 kilóra híztam, tehát másfél év alatt 8 kiló jött fel. A gond csak az, hogy a hónaljamnál, és mellizmom felső részénél megjelentek valami görbe csíkok, valahogy úgy néz ki, mintha végig lenne repedve a bőröm, de nem fáj.okt. 20. 20:45
2/5 anonim válasza:
Striáknak hívják őket. És igen, azok ott fognak maradni, de elhalványulnak idővel, van amelyiket egy idő után észre sem lehet venni, max kitapintani. Teljesen normális, pl a kisgyerekeknek magától a hirtelen növéstől is kialakulhat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ami érdekes, hogy bal oldalon csúnyabbak, pedig jobbkezes vagyok. Tehát a jobb kezem erősebb, és jobban is fejlődött, mégis a bal oldalon csúnyábbak a csíkok.
okt. 20. 22:17
4/5 A kérdező kommentje:
Ez nem attól van, ha az ember hirtelen hízik, és a bőr nem tud utánanyúlni? Másfél év alatt 8 kiló nekem nem tűnik túl szélsőségesnek. Felöltözve szinte nem is vehető észre a változás az alkatomon.
okt. 20. 23:11
5/5 anonim válasza:
Ha magas is vagy, és máshol is vannak striák, mondjuk a feneked felé, akkor akár Marfan is lehet ám az ok. Úgy pedig az edzés veszêlyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!