Milyen jó kalóriaégető mozgás van amit lehet napi szinten végezni?(több órán át)
Gyalogolni szoktam heti 6 nap, alkalmanként 24 kmt.
Sok szabadidőm van, jelentősen növeli a gyaloglás hogy mennyit ehetek egy nap.
Azon gondolkozom mit csinálhatnék gyaloglás helyett ami szórakoztatóbb de nem nagyon megterhelő így végezhető mindennap mint a gyaloglás, fontos a kalóriaégetés.
Próbáltam eddig a futást, nem tetszett hogy sokkal több pihenésre van szükségem utána(tehát a heti 6 nap hasonló távra kizárva így kevesebb kaloriat égetett)
A kerékpározást is próbáltam de nem tetszett mert kb ötöd annyi kalóriát éget kmnként mint a séta 20km/h órás sebességnél, ezenkivül sok tanulmány szerint férfiasságra káros lehet a sok kerékpározás és valóban ülés rohadt kényelmetlenné vált. Ha meg gyorsabban mentem már jobban égetett viszont a futáshoz hasonlóan magas intenzitása miatt nem tudtam utána napi 6 szor csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!