Adipokill? Vélemények, tanácsok a szedéséről? (Bővebben lent! )
Én sem értek hozzá Öcsém, de ha tele akarod nyomni magad ilyen szarokkal, az a te dolgod. Gondolom szeretnél tetszeni a lányoknak, de meg is érdemled, ha olyan csajokra hajtasz, akiknek ez számít. Nyugodtan told csak tele a szervezeted mindenféle trutymóvan, mert így legalább a 30-as éveidben rá fogsz jönni, hogy nem tetted jól. Mindenki tanuljon a saját kárán...
Hova sietsz? Mi lenne, ha hagyományos (kemikáliáktól mentes módon) próbálnád elérni a célod? Ja! Hogy tovább tart? Hát igen...a türelem és a céltudatosság is egy erény. Minek is magyarázom? Mindegy. Tömd csak tele magad, legalább te tudni fogod, mibe pusztusz majd bele....
Ja hogyne leállt majd a veséd...
Ezekkel a kommentekkel ne foglalkozzatok. Én osztálytársamtól vettem mert neki megmaradt 80ft/db áron(kicsit drágállottam).... Februárban vettem egy ideig minden nap reggel bevettem egy másik gyógyszerrel együtt amit a hegekre szedek, semmi bajom nem lett, aztán már csak heti 4x1 kapszulát szedek eddzés előtt 20-30 perccel. HATALMAS HATÁS nincs, de ez már a táplálkozásom miatt van, nem változtattam nagyon rajta, de én nálam semmi problémát nem okozott ez az ADIPOKILL. Amúgy az egyik fő összetevője a rákpáncél azt hiszem, aki erre allergiás, vagy rosszul reagál rá a szervezete az hagyja abba. VÉGSŐ EGYEZTETÉSKÉNT A SCITEC NUTRITIONNÁL KAPHATÓ ADIPOKILLRE GONDOLTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!