Hogyan tudnék könnyített üléses vágtát megcsinálni?
Figyelt kérdés
Szóval vágtában amikor könnyített ülést kell csinálni akkor nem tudom jól megcsinálni mert megtartani megtudom magam de rugózni kell vagy mi és nem tudom jól megcsinálni mert az van hogy egy ütemet ülve utána fel állok de nem azt kell és nem tudom adjatok már tanácsot hogy hogyan kellene az edzőm elmondta de attól függetlenül nem tudom megcsinálniokt. 7. 16:25
1/3 anonim válasza:
Ha tudod hogyan kellene csinálni, gyakorlás kérdése!
2/3 A kérdező kommentje:
Mármint rosszul fogalmaztam nem tudom hogyan kéne csak értem hogy azt kéne de valahogy nem megy csak úgy ha egy ütem ülve utána fel
okt. 7. 20:31
3/3 anonim válasza:
Sajnos így látatlanban nem tudok speciálisan neked segíteni, de azzal nem árthatok, ha azt mondom lovagláson kívül erősítsd meg az izmaid. Guggolások, bokalazítások ( az alap, vízszintes talpból lefele mozdulás), törzsizomzat erősítések. Emellett javaslom nézz sok videót, amiben látod a mozdulatot, angolul úgy tudsz rákeresni, hogy "Two point seat in canter", és képzeld el magad ebben a helyzetben, ahogy csinálod. A lovaglásnál a legtöbb dolog erősen függ attól, hogy magadat képes vagy-e minden szempontból elképzelni abban a helyzetben. Ezután már csak gyakorlatba kell ültetni, amíg a lovasérzés meg nem érkezik, hogy gyakorolni is tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!