Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Spicc cipő kezdőknek?

Spicc cipő kezdőknek?

Figyelt kérdés
Milyen márkát ajánlotok? Melyik jó eslő spicc cipőnek? Hogy van a méretezés? Mert sima balettcipőből vagy demi spicc cipőből jobban szeretem a kisebbet.

szept. 28. 13:59
 1/6 Metionin ***** válasza:

Nekem a hajdani első cipőmet leszámítva mindig Grishko volt, legutóbb pro flex, viszonylag kényelmes és sokáig bírja. A társaim dicsérik a Duvall és Bloch cipőket is. A Sansha saját márkás viszont nem jó, többeknek volt de nem tört be rendesen, ellenben jó kényelmetlen.

A méretezés úgy van, hogy van a hossza, ami nekem egyenlő a sima cipőim hosszával, van a szélessége (ez a Grishkonál x-ekkel van megadva, minél több x, annál szélesebb) és van a talp keménysége, ami általában betű (s mint soft, m mint medium, h mint hard). Elsőre softot szoktak ajánlani. Igazából bármelyik forgalmazónak leméred a lábad hosszban és szélességben, segítenek hogy egy adott fajta cipőből melyik lesz neked jó. A Sanshában is, csak ott erőltetni fogják a saját márkás cipőjüket, igaz, biztosan van akinek beválik, hiszen forgalmazzák.

szept. 28. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos vagy nem sajnos csak sansha boltba jutottam el és nyilván egy sansha recital cipőt nyomtak a kezembe. Kőkemény és be ke törni de számomra kényelmesnek tűnik. Ha a talpa nem lesz puhább valszeg kivágom a ge....

Viszont nem tudok nyilatkozni hosszabb viselésről hiszen egy órán max egy 20 percet van rajtam

okt. 5. 20:43
 3/6 Metionin ***** válasza:
Törjed otthon is, pl. sorozatnézés vagy hasonló közben hajlítgasd a talpát. Borzasztó keményre csinálják, nem is értem.
okt. 6. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen és momdtam a elasónak hogy ez az első cipőm haljak meg oszt ad egy sziklát.
okt. 6. 12:28
 5/6 Metionin ***** válasza:
Ott a boltban olyanok :D én is bementem egyszer a pontos adatokkal, hogy melyik cipő milyen méret stb. kell, erre elkezdi mondani hogy de van a Sansha az nem jó? Mondom nem, eddig is ezt használtam, ezután is ezt fogom és békén hagyott, adta amit kértem. Mondjuk én idősebb vagyok és elfogyasztottam már pár cipőt, aki az első cipőjéért megy, azt rendszerint rábeszélik a saját márkásra.
okt. 6. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Rámenősek XD

A cipő maga kényelmes stabil amugy csak kemény be kell törni

okt. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!