Spicc cipő kezdőknek?
Nekem a hajdani első cipőmet leszámítva mindig Grishko volt, legutóbb pro flex, viszonylag kényelmes és sokáig bírja. A társaim dicsérik a Duvall és Bloch cipőket is. A Sansha saját márkás viszont nem jó, többeknek volt de nem tört be rendesen, ellenben jó kényelmetlen.
A méretezés úgy van, hogy van a hossza, ami nekem egyenlő a sima cipőim hosszával, van a szélessége (ez a Grishkonál x-ekkel van megadva, minél több x, annál szélesebb) és van a talp keménysége, ami általában betű (s mint soft, m mint medium, h mint hard). Elsőre softot szoktak ajánlani. Igazából bármelyik forgalmazónak leméred a lábad hosszban és szélességben, segítenek hogy egy adott fajta cipőből melyik lesz neked jó. A Sanshában is, csak ott erőltetni fogják a saját márkás cipőjüket, igaz, biztosan van akinek beválik, hiszen forgalmazzák.
Sajnos vagy nem sajnos csak sansha boltba jutottam el és nyilván egy sansha recital cipőt nyomtak a kezembe. Kőkemény és be ke törni de számomra kényelmesnek tűnik. Ha a talpa nem lesz puhább valszeg kivágom a ge....
Viszont nem tudok nyilatkozni hosszabb viselésről hiszen egy órán max egy 20 percet van rajtam
Rámenősek XD
A cipő maga kényelmes stabil amugy csak kemény be kell törni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!