Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen otthoni, félórás...

Milyen otthoni, félórás YouTube-os testedzést ajánlanátok teljesen kezdőknek?

Figyelt kérdés

Amikor teljesen kezdőt mondok, azt úgy értsétek, hogy húsz éve nem mozogtam semmit, egy fekvőtámaszt sem tudok kinyomni. :D (A futás, úszás, edzőterem nem jöhet szóba. Nagyon lusta vagyok, nem vagyok kitartó.)

Találtam sok videót, de biztos van, ami ideálisabb a többinél. A cél elsősorban a mozgás maga, de jó lenne némi izmot is felszedni. 40+ férfi vagyok.

2023. dec. 11. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Bármelyik jó. Írd be hogy ezdés kezdoknek. Es ha pl valamibol 12t kene csibalni de te csak 8at tudsz akkor csinalj csak 8at.

En amugy szeretem a tancos edzos videokat pl amiket kyra pro rak ki. Van bemelegitos meg levezetos videoja is. Es minden edzes mas zenere.

2023. dec. 11. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Norbi duci torna
2023. dec. 11. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Érdemi izomnövekedést 30 perces igénytelen YouTube tornáktól ne várj még kezdőként se, pláne ha egy fekvőtámaszt nem bírsz megcsinálni. Bárcsak az izomépítés ilyen szarságokkal lehetséges lenne. Ha nem vagy kitartó, akkor a YouTube ugrálgatások a legrosszabb ellenségeid lesznek, mert hogy nem lesz humorod, kedved, motivációd néhány hétnél/hónapnál tovább fetrengeni ezekre a céltalan és nevetséges videókra, az biztos. Olyan sportágat kéne keresned, amiben örömöd leled, amit hosszútávon is szívesen űznél, és amiben folyamatosan tudsz fejlődni konkrét célkitűzések mentén. Szükség esetén konzultálj egy orvossal vagy gyógytornásszal, hogy milyen mozgásformát javasol számodra az egyéni állapotod alapján.
2023. dec. 11. 14:54
 4/6 qborka ***** válasza:

Trainerkovács,Kovács Attila videóit. Van köztük olyan,amit kezdőként is meg tudsz csinálni.

Vagy egyszerűen csak lassabban csinálod a gyakorlatokat.

2023. dec. 11. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha csak mozgás kell, akkor bármilyen mozgást végezhetsz, nem muszáj sportolni. Gyalog mész a boltba, táncolsz házimunka közben, elviszed sétálni a szomszéd kutyáját, vagy játszóterezel intenzíven a nővéred gyerekeivel... Ez mind mozgás.

Persze nem ér annyit, mint az "igazi sport", de ha eddig napi 24 órát döglöttél, akkor már egy heti 2-3 órás ilyesmi is sokat jelent.

2023. dec. 11. 15:57
 6/6 Bálint6969 ***** válasza:
Ne haragudj, de a leírtak alapján, ha így állsz hozzá inkább bele se kezdj. Ha két hetente egyszer 20 percig tekeregsz otthon annak tényleg semmi haszna. Az otthoni edzés eleve halott ügy, még senk8nek nem siketült vele elérni semmit. Ha ennyire nem érzed magad kitartónak akkor javaslom hogy valami olyat keress amit kevésbé érzel edzésnek, remek lehet erre 1-2 kilometer seta minden nap. Esetleg kerékpározás, akárcsak a délutáni bevásárlások alkalmával. Ezek ugyan izmot nem építenek de segíthetnek fogyni, jót tesznek az ízületeknek, légzést, vérkeringést javítják
2024. ápr. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!