Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Crossfit...

Mi a véleményetek a Crossfit Mayflay terem kezdőknek szánt 10 hetes oktatásáról?

Figyelt kérdés

Budapest, XI. ker.

Megéri?

2023. aug. 22. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdő oktatás nélkül nem igazán tudsz crossfitezni sehol. Mindenhol alapokat tanítanak meg, ilyen szempontból mindegy, hogy melyik terembe mész.Ha megtetszik a dolog, akkor megéri. A MayFlay egyébként jó terem, voltam már ott.
2023. aug. 22. 11:48
 2/3 A kérdező kommentje:
És utána mehetek bármilyen terembe?
2023. aug. 22. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, de a crossfit edzés legtöbb esetben vezetett edzés, be kell jelentkezni. A felkészültségi szint alapján vannak kezdő és haladó, esetleg versenyzői edzések, valahol külön veszik a súlyemelést, ott szintén lehet haladó és kezdő. Szóval ha valahova először mész, fel kell hívni őket, megbeszélni, hogy melyik edzésre mehetsz.

Én is több helyen voltam már Magyarországon és külföldön is. Kb elég annyi, hogy X ideje csinálod. Nálunk is pl egy edzésen nincs mindenki egy szinten, pl ha kézenjárás van, akkor akinek nem megy, annak van helyettesítő gyakorlat. Meg nyilván a súlyzós feladatoknál lehet kisebb súllyal dolgozni.

2023. aug. 22. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!