Lányok nektek suliban tesiórán a kötélmászás hogy ment?
Figyelt kérdés
Mi végzős osztály vagyunk technikus, és a héten volt kötélmászás, van egy elég jó erőben lévő magyarcsaj aki eddig azt hittük a legerősebb az évfolyamban, ő úgy félig felszenvedte magát, ez volt amúgy a lányok közt a legjobb eredmény. A másik osztályban viszont egy roma csaj felmászott végig. Akkor most ő fizikailag szerintetek erősebb?szept. 26. 09:53
1/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze ahhoz, hogy magyar vagy roma...a másik csaj egyszerűen csak jobb erőben van ezek szerint.
2/8 anonim válasza:
Nekem jól ment, mert nagyon vékony vagyok, könnyen elbírtam magam.
Nemcsak az erő számít. Nálam sokkal erősebb fiúk, lányok nem tudtak felmenni, mert nehezebbek voltak jóval.
Meg ugye a technika is számít.
De nyilván a nehezebb, nagyobb darab engem simán fellökne, megverne. Szóval ők végül is erősebbek.
(Elméletben, mert nem volt balhés osztályom, a környezetem sem az, soha nem verekedtem senkivel sem.)
3/8 anonim válasza:
Nekem felmentésem volt belőle, mert krónikusan alacsony a vérnyomásom, és ha elájultam volna, leesek :D
4/8 subrette válasza:
Nekem ment, mert sokat gyakoroltam sulin kívül is. Megy most is, mert utána CrossFit-re jártam egy darabig és abban is az egyik alapgyakorlat a kötélmászás.
5/8 anonim válasza:
#4 Cuki neved van. :D
Nálunk régen egyébként talán 2 olyan lány volt, akik fel tudtak mászni, pedig rendvédelmis suli volt... :D
6/8 anonim válasza:
Hintáztam a kötélen a kegyelem hármasért
7/8 anonim válasza:
#1 Kérdezek jobbat: ennek mi köze a tini párkapcsolatokhoz?:D
8/8 anonim válasza:
Nálunk a legjobb lányok a lábukat nem is használták, én csak néztem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!