Hogyan ne nézzek ki teljesen kreténnek, eközben?
a lényeg hogy lassan 3 hete gyakorlok otthon harcművészetet, pontosítsak, alap fogások, és mozgást Muay Thaihoz. Viszont otthon, csak stabilitást, sebességet, és kitartást tudok fejleszteni, mivel nincsen ütőkeretem, vagy bokszzsákom. Leakarok menni a közeli edzőterembe, mivel ott van (régebben gyakran jártam) Viszont nem tudom hogy érezném magamat, a 100-130 kilós tiszta izmos testépítők között. Úgy hogy nem igazán megy jól a dolog. Sajna dojoba járni nincs lehetőségem, sem időm nincsen, sem dojo nincs a közelben.
Aki esetleg profibb Muay Thaios, vagy esetleg valamilyen más harcművészetet gyakorol, ad tippeket?
Előre is köszönöm
"nem tudom hogy érezném magamat, a 100-130 kilós tiszta izmos testépítők között"
Van egy konditerem Magyarországon, ahova egyszerre járnak le a Mr. Olympia open kategóriás versenyzői, és te ott vagy bérletes? Ha nincs, és egy átlag konditeremről beszélünk, akkor egyetlen testépítővel se fogsz találkozni, csak pár izmos sráccal, és egy valag vézna/kövér hobbistával.
Nyugodtan menj le zsákolni. Nálunk főleg a középiskolás kölyök szeretik püfölni a zsákot, és őket se bámulja meg senki, pedig tudnak nevetségesek lenni.
"Aki esetleg profibb Muay Thaios"
A profibb muay thai-osok egyesületi tagok rendes muay thai edzésen, nem otthon árnyékolnak a nappaliban, meg nem a helyi konditeremben rugdossák a zsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!