Mit lehet tenni ha kitaszított az egész falu, mikor mar ugy neznek ram mint a veres rongyra, es meg a szuleim is megvetnek mar(tehetetlen kretennek tartanak)? F.
bocsanat*
en magamat semmiben nem tudom hibaztatni, csak a korulottem levoket. Ha meg mar elkezdték a sz*rkavarasokat kicsit tettem is érte, erezzek csak nyeregben magukat...
Fordulj pszichiáterhez. A sok drog miatt szétesett a logikád és a fogalmazó készséged is.
Te írtad le, hogy miket követtél el. Mit csodálkozol? Te rekesztetted ki magad.
A helyedben én pszichiáterhez, pszichológushoz és elvonóra is mennék. Mind a három kell. Ezt egyedül már nem tudod megoldani.
Már persze akkor, ha nem akarsz továbbra is kitaszított maradni.
Plusz elmennék dolgozni.
Azt azért ne feledd, hogy mindezt magadnak köszönheted. A viselkedéseddel kivívtad az emberek bizalmatlanságát, ezért gyanakodnak rád egyből, amint valami rossz történik. Teljesen normális reakció az, ahogyan a környezeted viselkedik veled. Tudod, ez a "ki mint vet, úgy arat" sztori.
Szóval ha nem akarsz kitaszított maradni, vissza kell nyerned az emberek bizalmát, az pedig csak úgy fog sikerülni, ha lemondasz a drogról (lehetőség szerint elvonó segítségével) és elkezdesz dolgozni. A pszichiáter segítene megállapítani, hogy mi is a te lelki problémád, írhat fel annak megfelelő gyógyszert, ami az agyad biokémiai dolgait helyrerakja, aztán közben mehet a pszichológus, az segít feltárni, hogy konkrétan mi elől menekülsz a drogokba, milyen lelki traumák vezettek el idáig, hogy így gondolkosz magadról és a környezetedről, és rávezethet arra, hogy hogyan tudod ezeket a dolgokat rendbe rakni a fejedben.
De ezt nagyon kell akarni. Szóval hajrá, én szurkolok neked! De ezt nem szarkasztikusan értem. Őszintén remélem, hogy sikerül talpra állnod.
Ez ilyen kamukérdés?
Lepukkant, semmittevő, drogos pasi vagy, aki buta fiatal lányokat próbál szédíteni, és szerinted te semmiben nem vagy hibás és csodálod, hogy mindenki lenéz és utál?
Hát te vagy a falu putrisa....
Programozó végzettséggel drogos, munkakerülő, csaló, léhűtő? Van ilyen?
Egy programozó végzettséghez azért kell agy, kitartás, vagy ez nem főiskolai/egyetemi végzettség? Sürgősen össze kéne szedni magad és új életet kezdeni. Drog, csalás, minden nélkül, és megmutatni hogy tisztességes ember vagy, dolgos, céltudatos. Kalapáld össze magad, különben nem csodálom ha a falu a szájára vesz, hogy mekkora link ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!