Öreg nők miért ülnek kint a padon egész nap lépcsőház ellőt ennyire nincs életük?
Nekik ez az élet.
A fiatalok meg miért ülnek egész nap a gép meg a tv előtt? nekik sincs életük?
Nekem nagyon idegesítő, hogy az alsó szomszéd fia egész nap lövöldözős játékokkal játszik erősítővel, nem lehet pihenni tőle, nem dolgozik pedig max 25 éves, felkel délelőtt 10-11 körül és hajnalig játszik
Sokaknak az otthona börtön. Nem tud hova menni mit csinálni nincs élete, nálunk pl az erkélyen is lógnak kint a mulatoszenés szomszédok a lepcsoház elott minden nyáron, szotyiznak lebzselnek, el se engednek hogy be tudjak menni a lépcsőházba, erkélyükről dől be hozzám a cigifüstjük.
Nem tudnak hova menni. Lakásban meg a lépcsőházban élnek. Meg a ház előtt mögött az utcán.
Üres az életük, ezért pletykálnak naphosszat. Nem is kell öregnek lenni hozzá, az én szomszédaim egy társasház közös udvarán van, hogy éjfélig kinn ülnek, isznak, dohányoznak, röhögnek, 50 körüliek. Nem lehet kimenni úgy a házból, hogy ne kelljen átesni rajtuk, mert a bejárathoz közel laknak és egy keskeny járda van a kert mellett. Ráadásul bele akarnak rángatni az életükbe, én falra mászok tőlük, még a kertembe se szívesen megyek ki, mert gutaütést kapok tőlük. A vendégeim úgyszintén.
Átérzem a problémát.
Akinek értelmes hobbija van, érdeklődő a világ dolgai iránt, az nem ezt csinálja.
Ezek gyakran lesik a szomszédaikat is, mit csinálnak, stb. Egy előnye van ennek: betörésvédelmi szempontból ideálisak az ilyen szomszédok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!