Ha konditerembe lenge pólót veszek fel, nem néznek igénytelennek?N
Figyelt kérdés
Eddig itthon edzettem, de szívesen eljárnék konditerembe, viszont elég nagyok a melleim, nem szeretném, ha cicikidobós sportmelltartóba az ugrándozó melleimet nézné mindenki. Egy nagy, lógós pólóban senki nem fog igénytelennek nézni nem? Más lányok is van, hogy abban edzenek nem?szept. 23. 13:11
1/9 anonim válasza:
Sokan edzenek lenge pólóban a lányok közül. Nem igénytelen, nekem amúgy is fura, mikor egy kondis ruha szett több tízezer forint, teljesen felesleges.
2/9 anonim válasza:
Abban edzel, amiben akarsz. Legyen tiszta és kényelmes, ne kövess el benne szeméremsértést, és kész!
3/9 anonim válasza:
A sportmelltartó még mindig fehérnemü, csak abban edzeni elég igénytelenség, ha egy pólót felveszel, azzal semmi gond.
5/9 anonim válasza:
#3 egy atléta is alsóruházat
lépjünk már túl ezen így a 21. század közepe felé
6/9 anonim válasza:
Hány éves lehetsz, hogy ez egyáltalán felmerül?
7/9 A kérdező kommentje:
24 vagyok
szept. 23. 21:19
8/9 anonim válasza:
Nincs min túllépni. Van atléta, ami alsó ruházat, van atléta, ami nem (szerinted honnan jön a neve amúgy?) ahogy pólóból, még hosszúujjúból is van, ami alsóruházat, de gondolom egyetértesz abban, hogy nem mind az.
9/9 anonim válasza:
#8 abban értek egyet, hogy semmi értelme ezen rugózni. de úgy tűnik, egyesek még mindig attól érzik magukat valakinek, hogy mi van rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!