Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Séta pad használata után...

Séta pad használata után meddig normális a szédülés?Hozzá lehet szokni?

Figyelt kérdés
szept. 21. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem,nem normális a szédülés.

Próbalj ne egy pontra koncentrálni mozgás közben és ne lefelé nézz.

szept. 22. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

0 másodpercig normális.

Ha intenzívebb edzésmunka után fellép egy kis dezorientáció vagy szédülés néha (pl. a pulzus miatt, légzés miatt, idegrendszeri fáradtság miatt), az normális, de ha a sétapadon lépegetés után (ami sehogy nem minősül intenzív edzésmunkának) minden alkalommal szédülés jelentkezik, az nem normális.

szept. 22. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Tehát szédülsz a gyaloglastól? Nem normális. Hány kg vagy, van valami egészségügyi problémád? Kevés az információ sajnos. Nyilván nem orvosok vagyunk, szóval érdemes elmenned ezzel egy orvoshoz.
szept. 23. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Doki, szerintem többet tudna momdani.. vizsgáltasd ki magad. Velem is hasonló volt, akármilywn kis mozgást is végeztem, a halálomon voltam kb. Mint kiderült koszorúér szűkületem van, jelenöeg gyógyszerezek

20l

okt. 2. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!