Hány éves korig lehet megtanulni lemenni spárgába?
17 éves vagyok kisebb koromban Balettoztam öt évig 5-10 éves korom között nem tudom mennyit számít sose tudtam lemenni a balett tanárom nagy "örömére".
Gondolkodtam abba tök jó lenne poénból lemenni évek után.
Akárhány éves korig csak nyujtas kerdese.
38 f vagyok es majdnem megcsinalom a spargat attól függ, nemtudom, hogy mitől valamikor siman megy maskor meg nemnagyon akar sikerülni.
Nyujtok majdnem minden nap csak ugy hobbibol.
Milyen jó mivel a baratnőmmel tollasoztunk vizes füvön no ott megcsinaltama spargat mikor megcsusztam, ha nem nyujtanak akkor siman ínszakadással is vegződhetett volna, igy csak a terdem fajt 2 hétig kb.
Ameddig élsz és mozgásképes vagy, addig meg lehet tanulni spárgázni. Minden nap bemelegítesz (!!!) és nyújtasz 10-15 percet. Arra figyelj, hogy csak addig nyújtsd magad, amíg egy picit fáj. Ahol picit fáj, ott tartsd meg egy percig, utána pihenj. Az nem egészséges, amikor jön az edző és állat módjára lenyomja a spárgádat. A hajlékonyságot ugyan gyorsan el fogod érni, de később nagyon megbosszulja magát ez a módszer.
Türelem, kitartás, gyakorlás és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!