Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Funkcionális edzéshez milyen...

Funkcionális edzéshez milyen cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Edzőtermi edzéshez keresek cipőt.

Soha életemben nem edzettem. Futócipő is megteszi? Vagy milyen kategóriában keressek?

Vékony testalkatom van egyébként.

Köszönöm ha segítetek

szept. 13. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

Én írtam az 5-öst, ezeket próbáltam és jók.

Én is kettlebellel kezdtem, ott zokniban voltunk, mert fontos, hogy a sarok ne legyen megemelve, illetve stabil legyen a talajon. Közben lettek direk ilyen edzésekhez cipők, azóta ezeket használom, már crossfithez.

szept. 13. 15:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

Egyébként azóta beszéltem az edzővel, azt mondta abban menjek ami "kényelmes". Én pedig nem akarok a koszos utcai cipőim közül választani, ezért kértem itt tanácsot, hogy kb. merre induljak új cipő vásárlása esetén.

Sok a bunkó hülye itt gyakorin.

szept. 13. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

A komolytalan válaszokat hagyd figyelmen kívül.

Stabil, kényelmes, lapos talpú, és jól szellőző legyen a teremcipőd.

Én például Head Anatom szilikonos talpút használok már legalább 5-6 éve. Nem ugyanazt, hanem kb. félévente cserélem le újra. Az ára sem vészes. Otthonra még jó sokáig az, amit már a terembe nem veszek fel.

szept. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!