Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekete László mennyire hiteles?

Fekete László mennyire hiteles?

Figyelt kérdés

Vannak ugye ezek a negatív képet festő sztorik róla, hogy a saját versenyeit csak azért nyerte meg, mert nem hívott meg rá senkit, aki veszélyezte volna a címét, meg hogy tulajdonképpen nem is akartak elmenni a versenyeire komoly sportemberek, mert komolytalannak tartották a versenyszámokat. Például, hogy csak olyan versenyszám volt, amiben ő jó volt és ezt nem találták sportszerűnek.

Ezek a sztorik pontosan honnan erednek és mennyi valóságalapjuk van? Azt tudom, hogy sokat szerepelt a TV-ben és talán maga a csatorna figurázta ki a személyét, hogy ezzel nézettséget szerezzenek neki?

szept. 12. 02:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Igazak amiket hallottál róla.

Leginkább azért nem ismerik annyira el, mert saját maga által rendezett versenyeken lett "világbajnok", ahova alapvetően ő döntötte el kiket hív meg, illetve nagyrészt olyan versenyszámok voltak ezeken a versenyeken amikben ő jó volt.

Ezzel ellentétben egy tisztességes sportoló évek óta edz, hogy mindenféle selejtezőkön átvergődve mondjuk bejusson egy országos döntőbe, ahol hasonló sportemberekkel csap össze, és innen jut ki esetleg egy EB/VB-re ahol iszonyú brutális mezőny van.

Érzed a különbséget gondolom.

Nem tudom, hogy a saját belterjes versenyein kivül nyert e máshol bármit amúgy.

Persze ezzel azok akik annnyira nem követik a sportot nincsenek tisztában. A média előszeretettel akasztotta rá a jelzőket.

A világ legerősebb embere meg egyenesen non sense

Ez olyan mintha valaki alapitana egy labdarúgó szövetséget, és csinálna ott egy saját VB-t ahova meghivna törpeországokat, meg saját magát aztán megnyerné kb. A kutyát nem érdekelné igazából

szept. 12. 07:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj itt egy lista 1977 óta az első 3 helyezett "világ legerősebb embere" versenyről, egy darab magyar név nincs rajta: [link]
szept. 12. 08:31
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Én testépítő vagyok. Ha létrehozok saját szabályokkal saját szövetséget, melynek bajnokságaira csak olyan versenyzőket hívok meg, vagy csak olyan versenyzők kvalifikációját teszem lehetővé, akiknél jobb a formám, akkor 1. helyezett leszek. Ha ezt nemzetközileg csinálom, akkor futtathatom magam a médiában Európabajnok vagy Világbajnok bodybuilderként. Egy valamirevaló IFBB bajnokságon sereghajtó lennék, de a saját versenyeimen én vagyok a legjobb.

Na ezt csinálta Fekete Laci a strongman sportágban. Ettől függetlenül csípem őt, többször találkoztunk személyesen is, tényleg rohadt erős a mai napig, de ami tény, az tény.

szept. 12. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:

"Ezzel ellentétben egy tisztességes sportoló évek óta edz, hogy mindenféle selejtezőkön átvergődve mondjuk bejusson egy országos döntőbe, ahol hasonló sportemberekkel csap össze, és innen jut ki esetleg egy EB/VB-re ahol iszonyú brutális mezőny van."

Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára. Lehet, hogy saját maga által szervezett bajnokságokkal fényezte magát, valóban nem egy szimpatikus dolog, de ettől még mint erősportoló, komoly szinten volt. Amit #2-es belinkelt világverseny, ott az 5. hely volt a legjobb, amit elért. Az európai bajnokságot pedig meg is nyerte.

szept. 12. 17:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy a TV-s szereplései csak showműsor jellegűek voltak. A Wiki szerint egy csomó rangos díjat nyert olyan versenyeken is, amit nem ő szervezett.
szept. 12. 18:04
 6/15 A kérdező kommentje:
Lemaradt egy mondatrész. Tehát azt akartam írni, hogy a TV-s szereplései showműsor jellegűek voltak és hogy sokan az alapján kritizálják, mert abból tényleg az jött le, hogy kvázi magának rendezte meg a díjátadóját.
szept. 12. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:

"2-es belinkelt világverseny, ott az 5. hely volt a legjobb, amit elért. Az európai bajnokságot pedig meg is nyerte"

Mikor lett hivatalos World's Strongest Man bajnokságon 5. helyezett? Meg mikor nyert EB-t? Melyik EB-ről beszélünk?

szept. 12. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:

én se vágom

nem a natural worlds strongest manre gondolsz??

csak mert annak köze nincs az igazi strong man ligához amibe pl eddie hall vagy thor indult

offical wsm-be soha nem is indult fekete laci

be se jutott volna

szept. 12. 18:32
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát őőő. Tényleg ott van az 5. helyen a listában:

[link]

szept. 12. 21:55
 10/15 anonim ***** válasza:

5.? Ok

Ő meg a világ legerősebbkkjének nevezte magát

szept. 13. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!