Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miben szoktál futni hűvösebb...

Miben szoktál futni hűvösebb időben?

Figyelt kérdés
Mi a jó öltözet, ha sem megizzadni, sem megfázni nem szeretnék?
szept. 10. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Aláöltözet
szept. 10. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Jégeralsó, rövidgatya, felső aláöltözet (akár garbós), póló.
szept. 10. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz úgy, mintha 5 fokkal melegebb lenne! Ez volt a hüvelykujjszabály, ezt kiegészíteném azzal, hogy lehet az akár 10 is, ha nem vagy fázós, de ezt ki kell tapasztalni.

Amúgy a megfelelő anyagok mellett a rétegek száma és az a fontos, hogy ezt menet közben is tudd kicsit szabályozni.

Kb. 15 fokig így futópólóban megyek, rövid futónadrág (arra könnyű rövidnadrág, hogy a mámikák a faluban ne az amúgy jól formált 46 éves férfiseggemben gyönyörködjenek). 10 fokig hosszú ujjú aláöltözet, futópóló, hosszú futónadrág. 5 fokig 2 réteg aláöltözet, futópóló, futónadrág, kesztyű, csősál. 0 fokig 3 réteg aláöltözet, futópóló, softshell (vastagabb anyag a combnál) nadrág, vastagabb kesztyű, sapka, csősál.

Egyszer sem fáztam meg, bár ilyen hidegben rendesen gőzöltem, amikor megálltam.

szept. 11. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csinálok belőle nagy ügyet, mert szerencsére nem vagyok fázós :D Rövidnadrágban és sportmelltartóban futok kb. - 1-2 fokig, kb. -2 és -5 között között rövidnadrág és atléta rövidujjú pólóval, -5 alatt rövidnadrág hosszú ujjú felsővel.
szept. 11. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még sosem fáztam meg. 🤷‍♀️ (utolsó voltam)
szept. 11. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Még messze van az a hűvös idő, de melegítőalsó, felül rövidujjú fölé hosszuujjú vagy kimondottan téli futófelső, esetleg pulóver nagyon hidegben, valamint fejpánt a füleim védelmére, illetve kesztyű.
szept. 11. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem írok fokot, ha fázok, technikai alsónadrág, pamut hosszú melegítő, alul, felül technikai hosszú ujjú, rá egy pamut póló vagy pulóver.
szept. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!