15évesen szedhetek L-karnitint?
Szia!
Nem kell sietettni annyira,majd látszani fog;-)
Amúgy semmi bajod nem lessz tőle...én 16 vagyok és szedem,eddíg semmi bajom nem volt tőle. Úgytudom alapból van a húsokba,tehát sokat nem árthat.Nekem működött de kocogásnál hasznád vagy szobabiciklizésnél,és minimum 25-30 percet csinálj.
Sok sikert!
"Nem eszek sokat!És egészségesen táplálkozok!De nagyon lassan megy a fogyás...."
Attól függ mi az a nagyon lassú. Heti 0,5-1kg az optimális. Ha egyáltalán nem megy akkor több CH. Írd le az étrendedet, akkor tudnék segíteni.
Én biotech-es rágótablettát szedem(500mg abból 2-őt és 1 ór szobabicikli),az is jó ha 1000mg-osat veszel(egy tablettás),de a legjobb felszívódású a folyékony:D Lehet következőre azt veszek:D De a többieknek is igaza van,jó étrend nlkül nem ér sokat,de azt írtad nem eszel sokat és egészségesen eszel, és nem kell gyorsan fogyni...
Sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!